'; ?> Fødevarer, højt indhold: Pantothensyre - Forside

Fødevarer, højt indhold: Pantothensyre

Vis fødevarer, lavt indhold

Pantothensyre pr. 100 g 
Gær, tørret11 mg
Lever, kalv, rå8 mg
Æg, blomme, tørret7.77 mg
Lever, okse, rå7.7 mg
Lever, høne, rå7.16 mg
Lever, svin, rå6.4 mg
Lever, ande, rå6.18 mg
Lever, gåse, rå6.18 mg
Lever, kylling, rå6 mg
Æg, hele, tørret5.91 mg
Vallepulver, tørret5.62 mg
Æg, blomme, rå4.4 mg
Nyre, kalv, rå4 mg
Nyre, okse, rå3.85 mg
Skummetmælkspulver3.6 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost3.52 mg
Bagegær, presset, rå3.5 mg
Nyre, svin, rå3.2 mg
Torsk, rogn, rå3.2 mg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost3.13 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver3.05 mg
Hjerte, kalv, råt2.8 mg
Jordnød, tørret2.8 mg
Hjerte, høne (kylling), råt2.56 mg
Hjerte, okse, råt2.5 mg
Hjerte, svin, råt2.5 mg
Hvedeklid2.4 mg
Sødmælkspulver2.27 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg2.2 mg
Tomat, tørret2.09 mg
Tunge, svin, saltet2 mg
Champignon, rå2 mg
Tunge, okse, rå2 mg
Tunge, svin, rå2 mg
Laks, rå2 mg
Tunge, kalv, saltet2 mg
Tunge, kalv, rå2 mg
Gule ærter (flækærter), rå2 mg
Gås, kød, rå1.97 mg
Torsk, rogn, konserves1.97 mg
Ørred, hav-, rå1.95 mg
Sojabønner, tørrede1.92 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk1.86 mg
Æg, and, rå1.86 mg
Sojamel1.8 mg
Æg, gås, rå1.76 mg
Danablu 50+1.73 mg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+1.73 mg
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost1.73 mg
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)1.73 mg
Danablu 60+1.73 mg
Roquefort, 50+1.73 mg
Mycella, 50+1.73 mg
Paté, pålæg1.67 mg
Hummer, kogt1.63 mg
Hummer, konserves1.63 mg
And, kød, rå1.6 mg
Æg, hele, rå1.6 mg
Leverpostej1.6 mg
Havregryn, ikke beriget1.5 mg
Havregryn, beriget1.5 mg
Hummer, rå1.5 mg
Havregryn, uspec.1.5 mg
Jomfruhummer, rå1.5 mg
Leverpostej, fedtreduceret1.45 mg
Boghvedegryn, rå1.45 mg
Feta, 50+1.36 mg
Feta, 40+1.36 mg
Camembert, 30+1.36 mg
Camembert, 50+1.36 mg
Linser, tørrede, uspec.1.36 mg
Camembert, 45+1.36 mg
Rugkerner, hele/knækkede1.34 mg
Te, blade1.3 mg
Gås, kød og skind, rå1.29 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)1.22 mg
Cashewnød, tørristet1.22 mg
Hvedekim, rå1.2 mg
Kylling, kød og skind, rå1.2 mg
Hasselnød, tørret1.15 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå1.1 mg
Avocado, rå1.1 mg
Hvedekerner, hele/knækkede1.1 mg
Ris, brune, rå1.1 mg
Kyllingepølse, pålæg1.08 mg
Kylling, kød, rå1.06 mg
Kalvekød, helt magert1.06 mg
Jordnøddesmør1.04 mg
Høne, kød, rå1.03 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt1.03 mg
Grønkål, rå1 mg
Kartoffelchips, grove1 mg
Champignon, konserves1 mg
Lammebrissel, rå1 mg
Broccoli, rå1 mg
Mayonnaise1 mg
Hvide bønner, tørrede0.98 mg
Sild, rå0.97 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå0.97 mg
Fasan, kød, rå0.96 mg
And, kød og skind, rå0.951 mg
Sild, røget0.93 mg
Fasan, kød og skind, rå0.928 mg
Spegepølse0.92 mg
Poulard, kød og skind, rå0.91 mg
Kalvekød, magert, råt0.9 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå0.9 mg
Oksekød, yderlår, råt0.9 mg
Kalvekød, middelfedt, råt0.9 mg
Ris, parboiled, rå0.9 mg
Sylte0.9 mg
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå0.9 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå0.9 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå0.9 mg
Kalvekød, fedt, råt0.9 mg
Salat, endivie, kruset (frisee), rå0.9 mg
Oksekød, lårtunge, rå0.9 mg
Kippers i olie, konserves0.9 mg
Valnød0.9 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå0.9 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå0.9 mg
Cacao, instant, med mælk, pulver0.893 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.89 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.89 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.89 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt0.889 mg
Høne, kød og skind, rå0.885 mg
Cashewnød, olieristet0.88 mg
Kalkunkød, hakket, råt0.88 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.88 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.88 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå0.87 mg
Pecannød, tørret0.863 mg
Ising, rå0.86 mg
Makrel, filet, naturel, konserves0.85 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves0.85 mg
Makrel i tomat, konserves0.85 mg
Sardin, i olie, konserves0.85 mg
Svinekød, kæbeklump, rå0.85 mg
Makrel, rå0.85 mg
Røget svinefilet0.84 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.83 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)0.82 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå0.8 mg
Oksekød, mellemskært, råt0.8 mg
Batat, sød kartoffel, rå0.8 mg
Hare, rå0.8 mg
Kalkun, kød, rå0.8 mg
Salami0.8 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå0.8 mg
Hornfisk, rå0.8 mg
Rødspætte, rå0.8 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.79 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.79 mg
Svinekød, uspec., magert, råt0.79 mg
Due, kød, rå0.787 mg
Daddel, tørret0.78 mg
Svinekød, bovsteaks, rå0.78 mg
Kanin, kød, rå0.78 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.78 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå0.78 mg
Æg, hvide, tørret0.775 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.77 mg
Due, kød og skind, rå0.76 mg
Grahamsbrød0.76 mg
Grønne ærter, rå0.75 mg
Oksekød, tykkam, rå0.75 mg
Kalkun, kød og skind, rå0.75 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå0.74 mg
Pecannød, olieristet0.737 mg
Rosenkål, uspec., rå0.723 mg
Hellefisk, røget0.72 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå0.72 mg
Krabbekløer, rå0.71 mg
Krabbekløer, konserves0.71 mg
Laks, røget, udskåret0.71 mg
Bacon i skiver, rå0.71 mg
Bacon i tern, rå0.71 mg
Pecannød, tørristet0.703 mg
Abrikos, tørret0.7 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå0.7 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0.7 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves0.7 mg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.7 mg
Sardin, i tomat, konserves0.7 mg
Oksekød, culotte, rå0.7 mg
Brie, 45+0.69 mg
Brie, 50+0.69 mg
Brie, 60+0.69 mg
Kongeål (pighaj), rå0.69 mg
Medisterpølse, rå0.68 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel0.68 mg
Pølser, cocktailpølser0.68 mg
Skrubbe, rå0.68 mg
Skinke, kogt, skiveskåret0.67 mg
Tun, rå0.66 mg
Svinekød, ribbensteg, rå0.66 mg
Svinekød, spareribs, rå0.65 mg
Torsk, lever, røget0.64 mg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.64 mg
Torsk, lever, rå0.64 mg
Kråse, kylling, rå0.631 mg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg0.63 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt0.62 mg
Oksekød, uspec., magert, råt0.62 mg
Snacks, ekstruderet, majsbasis0.62 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.6 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.6 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.6 mg
Hestekød, råt0.6 mg
Blomkål, uspec., rå0.6 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.6 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.6 mg
Svinekam uden svær, rå0.6 mg
Svinekød, ribsteaks, rå0.6 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.6 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.6 mg
Hamburgerryg, kogt0.6 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.6 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.6 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.6 mg
Blomkål, dansk, rå0.6 mg
Hamburgerryg, røget0.6 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.6 mg
Svinebov, helt afpudset, rå0.6 mg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.6 mg
Skinke, røget0.6 mg
Svinekød, bov i tern, rå0.6 mg
Svinekam med svær, rå0.6 mg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.6 mg
Svinespæk, rygspæk0.6 mg
Rugbrød, fuldkorn0.6 mg
Rasp0.6 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.6 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.6 mg
Blomkål, importeret, rå0.6 mg
Svinebov med svær, rå0.6 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.6 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.6 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.6 mg
Skinke, røget, kogt0.6 mg
Skinkemignon, rå0.6 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.6 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.6 mg
Pastinak, rå0.6 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå0.6 mg
Chokolade, fyldt0.6 mg
Rugbrød, lyst0.6 mg
Bayonneskinke, udbenet0.6 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.6 mg