'; ?> Fødevarer, højt indhold: B6-vitamin - Forside

Fødevarer, højt indhold: B6-vitamin

Vis fødevarer, lavt indhold

B6-vitamin pr. 100 g 
Krebs, rå2.1 mg
Gær, tørret2 mg
Dild, tørret1.71 mg
Pistacienød, tørret1.7 mg
Hvedekim, rå1.42 mg
Hvedeklid1.38 mg
Gærekstrakt, marmite1.3 mg
Pistacienød, tørristet1.27 mg
Hvidløg, rå1.24 mg
Frølår, dybfrost1.2 mg
Karry, pulver1.15 mg
Bagegær, presset, rå1.1 mg
Laks, røget, udskåret1 mg
Lever, okse, rå1 mg
Tun, rå1 mg
Laks, rå0.975 mg
Lever, gåse, rå0.93 mg
Lever, kalv, rå0.9 mg
Hornfisk, rå0.9 mg
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk0.86 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk0.86 mg
Lever, høne, rå0.8 mg
Lever, kylling, rå0.8 mg
Sesamfrø, hele, tørrede0.79 mg
Hørfrø, rå0.79 mg
Sesamfrø, afskallede0.79 mg
Lever, ande, rå0.76 mg
Cornflakes, uspec.0.754 mg
Hirse, hele korn0.75 mg
Hirseflager0.75 mg
Fasan, kød, rå0.74 mg
Valnød0.74 mg
Ørred, regnbue-, rå0.69 mg
Lever, svin, rå0.665 mg
Æg, blomme, tørret0.66 mg
Fasan, kød og skind, rå0.66 mg
Gås, kød, rå0.64 mg
And, brystkød, rå0.63 mg
Nyre, svin, rå0.613 mg
Makrel, rå0.61 mg
Kanin, kød, rå0.6 mg
Høne, kød, rå0.6 mg
Vallepulver, tørret0.584 mg
Gås, kød og skind, rå0.58 mg
Sojamel0.57 mg
Linser, tørrede, uspec.0.556 mg
Birkes, frø0.55 mg
Hasselnød, tørret0.54 mg
Ørred, hav-, rå0.539 mg
Kartoffelchips, grove0.53 mg
Due, kød, rå0.53 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå0.53 mg
Hvide bønner, tørrede0.508 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå0.5 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå0.5 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå0.5 mg
Mungbønner, tørrede, rå0.5 mg
Nyre, kalv, rå0.5 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå0.5 mg
Oksekød, lårtunge, rå0.5 mg
Makrel, røget0.5 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå0.5 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå0.5 mg
Hestekød, råt0.5 mg
Jordnøddesmør0.5 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg0.5 mg
Oksekød, yderlår, råt0.5 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå0.5 mg
Ris, brune, rå0.495 mg
Skummetmælkspulver0.49 mg
Oksekød, mellemskært, råt0.48 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede0.48 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)0.48 mg
Løg, ristede0.48 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)0.47 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå0.46 mg
Kalkun, kød, rå0.46 mg
Oksekød, tykkam, rå0.46 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver0.45 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0.45 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå0.45 mg
Laks, konserves0.45 mg
Oksekød, culotte, rå0.45 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå0.45 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå0.44 mg
Hjerte, svin, råt0.438 mg
Bayonneskinke, udbenet0.436 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.436 mg
Skinke, røget, kogt0.436 mg
Hellefisk, rå0.43 mg
Hellefisk, gravad0.43 mg
Nyre, okse, rå0.43 mg
Tun i olie, konserves0.425 mg
Tun i tomat, konserves0.425 mg
Helleflynder, røget0.422 mg
Helleflynder, rå0.422 mg
Sojabønner, tørrede0.417 mg
Kikærter, tørrede, rå0.417 mg
Brune bønner, tørrede0.415 mg
Due, kød og skind, rå0.41 mg
Kalkun, kød og skind, rå0.41 mg
Kalvekød, helt magert0.408 mg
Kalvekød, magert, råt0.408 mg
Kalvekød, middelfedt, råt0.408 mg
Kalvekød, fedt, råt0.408 mg
Ris, parboiled, rå0.402 mg
Roastbeef0.4 mg
Boghvedegryn, rå0.4 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.4 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt0.4 mg
Skinke, røget0.4 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå0.4 mg
Kalkunkød, hakket, råt0.4 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt0.4 mg
Svinekød, uspec., magert, råt0.4 mg
Kylling, kød, rå0.39 mg
Æg, hele, tørret0.388 mg
Oksekød, tykbryst, råt0.38 mg
Oksekød, tyndbryst, råt0.38 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.374 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.37 mg
Hamburgerryg, røget0.37 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.37 mg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg0.37 mg
Svinekam uden svær, rå0.37 mg
Oksekød, tværreb, råt0.37 mg
Svinebov med svær, rå0.37 mg
Oksekød, slag, råt0.37 mg
Bækforel, rå0.368 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå0.366 mg
Sild, rå0.366 mg
Kylling, kød og skind, rå0.364 mg
Blæksprutte, rå0.36 mg
Avocado, rå0.36 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.357 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.357 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.356 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.355 mg
Hvedekerner, hele/knækkede0.355 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå0.355 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.353 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå0.35 mg
Tunge, svin, saltet0.35 mg
Sild, røget0.35 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.35 mg
Havkat, plettet, rå0.35 mg
Kippers i olie, konserves0.35 mg
Havkat, rå0.35 mg
Svinebov, helt afpudset, rå0.35 mg
Tunge, svin, rå0.35 mg
Svinekød, bov i tern, rå0.35 mg
Grønkål, rå0.35 mg
Poulard, kød og skind, rå0.35 mg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede0.348 mg
Jordnød, tørret0.348 mg
Peber, sort0.34 mg
And, kød, rå0.34 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel0.34 mg
Salt kød0.34 mg
Svinekød, kæbeklump, rå0.337 mg
Tomat, tørret0.332 mg
Bygmel0.33 mg
Majsmel0.33 mg
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning0.33 mg
Kastanje, ægte, rå0.33 mg
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis0.33 mg
Hamburgerryg, kogt0.33 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.33 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril0.33 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå0.33 mg
Cashewnød, olieristet0.323 mg
Høne, kød og skind, rå0.32 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.32 mg
Oksekød, uspec., fedt, råt0.32 mg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.32 mg
Kogt oksebryst0.32 mg
Oksekød, uspec., magert, råt0.32 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt0.32 mg
Skinke, kogt, skiveskåret0.32 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt0.32 mg
Hjerte, kalv, råt0.314 mg
Rødspætte, rå0.314 mg
Søtunge, rå0.314 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.31 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.31 mg
Skinke med skank, rå0.31 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.31 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.31 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.31 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.31 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.31 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.31 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt0.31 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.31 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.31 mg
Skinkemignon, rå0.31 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.309 mg
Peberfrugt, rød, rå0.305 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.304 mg
Sødmælkspulver0.302 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.301 mg
Svinekød, bovsteaks, rå0.301 mg
Karse, frisk0.3 mg
Røget svinefilet0.3 mg
Te, blade0.3 mg
Krabbekløer, rå0.3 mg
Hare, rå0.3 mg
Krabbe, kogt0.3 mg
Æg, blomme, rå0.3 mg
Byggryn, rå0.3 mg
Krabbekløer, konserves0.3 mg
Dild, rå0.3 mg
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå0.299 mg
Banan, rå0.299 mg
Rødtunge, rå0.296 mg
Yams, rå0.293 mg
Fladbrød0.293 mg
Knækbrød, hvede-, fint0.293 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype0.293 mg
Fårekød, kølle, rå0.29 mg
Rugkerner, hele/knækkede0.284 mg
Rosenkål, uspec., rå0.28 mg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel0.28 mg
Tvebakker0.28 mg
Boghvedemel0.28 mg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.28 mg
Peber, chili, rå0.278 mg
Oksekød, spidsbryst, råt0.278 mg
Skinke, kogt, konserves0.27 mg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt0.27 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.27 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.27 mg
Svinekam med svær, rå0.27 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.27 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.27 mg
Knækbrød, rug-, fint0.265 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)0.265 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost0.261 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.26 mg
Svinekød, ribsteaks, rå0.26 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.26 mg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.26 mg
Hjerte, okse, råt0.26 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.26 mg
Kylling, lår, kød og skind, rå0.26 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.26 mg
Ising, rå0.257 mg
Cashewnød, tørristet0.256 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.251 mg
Feta, 50+0.25 mg