'; ?> Fødevarer, højt indhold: niacin - Forside

Fødevarer, højt indhold: niacin

Vis fødevarer, lavt indhold

niacin pr. 100 g 
Kødextrakt, flydende, Bovril100 mg
Gærekstrakt, marmite97 mg
Gær, tørret36 mg
Risklid34 mg
Hvedeklid29.6 mg
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver28.1 mg
Kaffe, instant, pulver22 mg
Jordnød, tørret20 mg
Lever, okse, rå17 mg
Lever, svin, rå16 mg
Kaffebønne, ristet, formalet15 mg
Lever, kalv, rå15 mg
Jordnøddesmør15 mg
Tun i vand, konserves13.3 mg
Tun i olie, konserves12.4 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)12.2 mg
Koriander, blade, tørrede10.7 mg
Lever, kylling, rå10.2 mg
Tun i tomat, konserves10.1 mg
Makrel, røget10 mg
Laks, røget, udskåret10 mg
Kanin, kød, rå10 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå9.9 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg9.1 mg
Tomat, tørret9.05 mg
Laks, saltet8.8 mg
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning8.8 mg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg8.6 mg
Hornfisk, rå8.5 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt8.5 mg
Tun, rå8.5 mg
Lever, høne, rå8.5 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt8.5 mg
Kylling, kød, rå8.24 mg
Nyre, svin, rå8.21 mg
Hare, rå8.07 mg
Gås, kød og skind, rå8 mg
Kylling, kød og skind, rå8 mg
Kalkunkød, hakket, råt8 mg
Makrel, rå8 mg
Kalkun, kød, rå7.9 mg
Røget svinefilet7.7 mg
Hjerte, okse, råt7.5 mg
Bagegær, presset, rå7.5 mg
Te, blade7.5 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå7.4 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå7.4 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå7.4 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå7.4 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå7.3 mg
Rype, kød, rå7.1 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt7.04 mg
Laks, konserves7 mg
Laks, gravad7 mg
Svinekød, kæbeklump, rå6.9 mg
Due, kød, rå6.86 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt6.8 mg
Kantarel, rå6.8 mg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede6.8 mg
Poulard, kød og skind, rå6.8 mg
Fasan, kød, rå6.76 mg
Makrel, filet, naturel, konserves6.6 mg
Makrel i tomat, konserves6.6 mg
Høne, kød og skind, rå6.57 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver6.5 mg
Hjerte, svin, råt6.5 mg
Høne, kød, rå6.5 mg
Lever, ande, rå6.5 mg
Lever, gåse, rå6.5 mg
Fasan, kød og skind, rå6.43 mg
Nyre, okse, rå6.4 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå6.3 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå6.3 mg
Oksekød, uspec., magert, råt6.2 mg
Kartoffelchips, grove6.2 mg
Svinekød, bovsteaks, rå6.2 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt6.2 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå6.2 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå6.2 mg
Pighvarre, rå6.1 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå6.1 mg
Due, kød og skind, rå6.05 mg
Fennikel, frø6.05 mg
Kalvekød, helt magert6 mg
Laks, rå6 mg
Sælkød, råt6 mg
Nyre, kalv, rå6 mg
Oksekød, yderlår, råt6 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå6 mg
Kalvekød, magert, råt6 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå6 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå6 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå6 mg
Kalvekød, middelfedt, råt6 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå6 mg
Oksekød, lårtunge, rå6 mg
Kalvekød, fedt, råt6 mg
Hjerte, kalv, råt6 mg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt5.9 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå5.9 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå5.9 mg
Oksekød, mellemskært, råt5.9 mg
Hvedekim, rå5.8 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå5.8 mg
Majsmel5.7 mg
Oksekød, tykkam, rå5.7 mg
Bygmel5.7 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå5.7 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå5.7 mg
Oksekød, culotte, rå5.7 mg
Paté, pålæg5.6 mg
Hvedekerner, hele/knækkede5.6 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt5.6 mg
Hamburgerryg, kogt5.6 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel5.6 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå5.6 mg
Champignon, rå5.5 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå5.5 mg
Skinke, kogt, skiveskåret5.5 mg
Byggryn, rå5.5 mg
Kylling, lår, kød og skind, rå5.4 mg
Bacon i skiver, rå5.4 mg
Fårekød, bov, rå5.4 mg
Bacon i tern, rå5.4 mg
Sild, marineret, i madeirasauce5.3 mg
Tunge, svin, rå5.3 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede5.3 mg
And, kød, rå5.3 mg
Sardin, i olie, konserves5.3 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå5.3 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)5.3 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves5.3 mg
Tunge, svin, saltet5.3 mg
Kongeål (pighaj), rå5.2 mg
Fårekød, kølle, rå5.2 mg
Ørred, regnbue-, rå5.2 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå5.11 mg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt5.1 mg
Ris, brune, rå5.09 mg
Ris, parboiled, rå5 mg
Kogt oksebryst5 mg
Brisling, rå5 mg
Sild, røget5 mg
Oksekød, tyndbryst, råt5 mg
Oksekød, uspec., fedt, råt5 mg
Leverpostej, fedtreduceret5 mg
Oksekød, slag, råt4.9 mg
Oksekød, tykbryst, råt4.9 mg
Kyllingepølse, pålæg4.9 mg
Svinekød, ribbensteg, rå4.9 mg
Hjerte, høne (kylling), råt4.88 mg
Oksekød, spidsbryst, råt4.8 mg
Svinekød, spareribs, rå4.8 mg
Knækbrød, hvede-, fint4.8 mg
Oksekød, tværreb, råt4.8 mg
Hirse, hele korn4.72 mg
Hirseflager4.72 mg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt4.7 mg
Sesamfrø, hele, tørrede4.52 mg
Sesamfrø, afskallede4.52 mg
Hestekød, råt4.5 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå4.5 mg
Kråse, kylling, rå4.5 mg
Sild, rå4.5 mg
Kødextrakt, terning4.47 mg
Leverpostej4.4 mg
Pinjefrø, tørrede4.39 mg
Lammekød, bov, rå4.3 mg
Lammekød, bryst, råt4.3 mg
Lammekød, slag, råt4.3 mg
Rullepølse, lammekød4.3 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå4.3 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå4.3 mg
Lammekød, uspec., råt4.3 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå4.3 mg
Gås, kød, rå4.28 mg
Tunge, okse, rå4.24 mg
Svinekød, uspec., magert, råt4.2 mg
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk4.2 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå4.2 mg
Lammebrissel, rå4.2 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk4.2 mg
Svinekød, revelsben, rå4.1 mg
Kalkun, kød og skind, rå4.09 mg
Helleflynder, rå4 mg
Aborre, rå4 mg
Lammekød, rygstykke, råt4 mg
Brasen, rå4 mg
Mandel, rå4 mg
Rullepølse4 mg
Kuller, paneret, stegt4 mg
Rødspætte, rå4 mg
Tvebakker4 mg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt4 mg
Helt, rå4 mg
Kuller, rå4 mg
And, kød og skind, rå3.93 mg
Hamburgerryg, røget3.9 mg
Skinke, kogt, konserves3.9 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå3.9 mg
Svinebov med svær, rå3.9 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå3.9 mg
Svinekam uden svær, rå3.9 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå3.8 mg
Bayonneskinke, udbenet3.8 mg
Ål, rå3.8 mg
Ål, røget3.8 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt3.8 mg
Skinke, røget, kogt3.8 mg
Spegepølse3.7 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå3.7 mg
Svinekød, bov i tern, rå3.7 mg
Svinebov, helt afpudset, rå3.7 mg
Oksekød, hakket, råt3.7 mg
Champignon, konserves3.61 mg
Roastbeef3.6 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt3.5 mg
Ørred, hav-, rå3.5 mg
Rødtunge, rå3.5 mg
Søtunge, rå3.5 mg
Boghvedegryn, rå3.5 mg
Karry, pulver3.47 mg
Skinke, røget3.4 mg
And, brystkød, rå3.4 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves3.3 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt3.3 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt3.3 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå3.3 mg
Skinkemignon, rå3.3 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå3.3 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå3.3 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå3.3 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt3.3 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå3.3 mg
Sardin, i tomat, konserves3.3 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå3.3 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå3.3 mg
Skinke med skank, rå3.3 mg
Blæksprutte, rå3.2 mg
Pastinak, rå3.2 mg
Tomatpure, koncentreret3.08 mg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet3 mg
Reje, kogt3 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt3 mg
Brissel, kalv, rå3 mg
Spegesild3 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype3 mg
Skrubbe, rå3 mg
Brosme, rå3 mg
Tunge, kalv, saltet3 mg