'; ?> Fødevarer, højt indhold: B1-vitamin, thiamin - Forside

Fødevarer, højt indhold: B1-vitamin, thiamin

Vis fødevarer, lavt indhold

B1-vitamin, thiamin pr. 100 g 
Gærekstrakt, marmite9.7 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril9.1 mg
Risklid2.75 mg
Gær, tørret2.33 mg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede2.1 mg
Hvedekim, rå1.45 mg
Dressing, thousand island1.45 mg
Koriander, blade, tørrede1.25 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå1.14 mg
Paranød1.13 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt1.09 mg
Lucerne, alfalfa, frø1.08 mg
Svinekød, uspec., magert, råt1.07 mg
Røget svinefilet1.04 mg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)0.93 mg
Torsk, rogn, rå0.93 mg
Jordnød, tørret0.91 mg
Skinke, kogt, skiveskåret0.9 mg
Hvedeklid0.89 mg
Cornflakes, uspec.0.874 mg
Sojabønner, tørrede0.874 mg
Pistacienød, tørret0.87 mg
Hamburgerryg, kogt0.87 mg
Birkes, frø0.849 mg
Pistacienød, tørristet0.84 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.838 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.837 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.835 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.834 mg
Cornflakes, frosted0.83 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.83 mg
Gule ærter (flækærter), rå0.82 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.81 mg
Skinkemignon, rå0.81 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.81 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.81 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.81 mg
Skinke med skank, rå0.81 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.81 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.81 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.81 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.81 mg
Svinebov med svær, rå0.81 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.81 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.81 mg
Svinekam uden svær, rå0.81 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.81 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.81 mg
Hamburgerryg, røget0.81 mg
Svinekød, kæbeklump, rå0.801 mg
Sesamfrø, afskallede0.791 mg
Sesamfrø, hele, tørrede0.791 mg
Hørfrø, rå0.791 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.789 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.752 mg
Skinke, røget, kogt0.75 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.75 mg
Sojamel0.75 mg
Bayonneskinke, udbenet0.75 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.743 mg
Svinekød, bovsteaks, rå0.739 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.738 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.731 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.72 mg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.711 mg
Bacon i skiver, rå0.7 mg
Bacon i tern, rå0.7 mg
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå0.67 mg
Pecannød, tørret0.66 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.65 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.65 mg
Svinekam med svær, rå0.65 mg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.642 mg
Svinekød, ribbensteg, rå0.637 mg
Svinekød, spareribs, rå0.63 mg
Mungbønner, tørrede, rå0.621 mg
Svinebov, helt afpudset, rå0.62 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.62 mg
Svinekød, bov i tern, rå0.62 mg
Ris, parboiled, rå0.61 mg
Müsli med tilsat sukker.0.59 mg
Müsli uden tilsat sukker.0.59 mg
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.0.59 mg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.57 mg
Svinekød, revelsben, rå0.568 mg
Lever, ande, rå0.562 mg
Lever, gåse, rå0.56 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.53 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.53 mg
Tomat, tørret0.528 mg
Skinke, kogt, konserves0.52 mg
Vallepulver, tørret0.519 mg
Kikærter, tørrede, rå0.5 mg
Linser, tørrede, uspec.0.5 mg
Sylte0.49 mg
Ris, brune, rå0.48 mg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.48 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.48 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.48 mg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.48 mg
Svinekød, ribsteaks, rå0.48 mg
Lever, kylling, rå0.48 mg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.48 mg
Rullepølse0.48 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.48 mg
Pecannød, olieristet0.473 mg
Bagegær, presset, rå0.47 mg
Hvidløg, tørret, pulver0.466 mg
Pecannød, tørristet0.45 mg
Fiberbrød0.45 mg
Hjerte, svin, råt0.44 mg
Skummetmælkspulver0.44 mg
Nyre, okse, rå0.44 mg
Valnød0.44 mg
Hvide bønner, tørrede0.437 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver0.433 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.43 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.43 mg
Tamarind, rå0.428 mg
Havregryn, beriget0.424 mg
Havregryn, uspec.0.424 mg
Hirseflager0.421 mg
Hirse, hele korn0.421 mg
And, brystkød, rå0.42 mg
Dild, tørret0.418 mg
Skinke, røget0.41 mg
Fennikel, frø0.408 mg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt0.406 mg
Hasselnød, tørret0.39 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel0.39 mg
Løg, ristede0.39 mg
Boghvedegryn, rå0.39 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede0.39 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)0.39 mg
Havregryn, ikke beriget0.387 mg
Spegepølse0.38 mg
Nyre, kalv, rå0.375 mg
Rugkerner, hele/knækkede0.37 mg
Pinjefrø, tørrede0.364 mg
Cashewnød, olieristet0.363 mg
And, kød, rå0.36 mg
Boghvedemel0.35 mg
Hvedekerner, hele/knækkede0.35 mg
Brune bønner, tørrede0.35 mg
Medisterpølse, røget0.349 mg
Muskatnød, hel0.346 mg
Hjerte, kalv, råt0.345 mg
Fladbrød0.34 mg
Knækbrød, rug-, fint0.34 mg
Sigtemel0.34 mg
Bønnespirer, soja, rå0.34 mg
Hjerte, okse, råt0.335 mg
Tunge, svin, rå0.33 mg
Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %)0.33 mg
Majsmel0.33 mg
Tunge, svin, saltet0.33 mg
Bygmel0.33 mg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel0.33 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg0.33 mg
Sødmælkspulver0.325 mg
Müsli, uspec.0.317 mg
Kødpølse0.314 mg
Grønne ærter, rå0.31 mg
Hjerte, høne (kylling), råt0.306 mg
Lever, høne, rå0.3 mg
Lever, svin, rå0.3 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype0.3 mg
Knækbrød, hvede-, fint0.3 mg
Æg, blomme, tørret0.29 mg
Nyre, svin, rå0.29 mg
Due, kød, rå0.283 mg
Grønne ærter, dybfrost0.283 mg
Mandel, rå0.275 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)0.27 mg
Solsikkebrød0.261 mg
Karry, pulver0.253 mg
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis0.251 mg
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner0.25 mg
Torsk, rogn, konserves0.25 mg
Kastanje, ægte, rå0.24 mg
Koriander, frø0.239 mg
Kastanjebrød0.238 mg
Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %)0.234 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå0.232 mg
Laks, røget, udskåret0.23 mg
Valnøddebrød0.23 mg
Svinekød, halssnitte, rå0.23 mg
Laks, rå0.23 mg
Linsespirer, rå0.228 mg
Skrubbe, rå0.22 mg
Pizza napolitana, dybfrost0.22 mg
Pizza, dybfrost, uspec.0.22 mg
Rype, kød, rå0.22 mg
Æg, blomme, rå0.22 mg
Pizza romana, dybfrost0.22 mg
Grahamsbrød0.216 mg
Kartoffelchips, grove0.212 mg
Due, kød og skind, rå0.212 mg
Rødspætte, rå0.21 mg
Hvedegryn, mannagryn0.21 mg
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet0.21 mg
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner0.21 mg
Tang, konbu, tørret (kelp)0.21 mg
Hvidløg, rå0.2 mg
Brissel, kalv, rå0.2 mg
Sælkød, råt0.2 mg
Rasp0.2 mg
Cashewnød, tørristet0.2 mg
Laks, gravad0.2 mg
Okra, gumbo, rå0.2 mg
Medisterpølse, rå0.2 mg
And, kød og skind, rå0.197 mg
Paté, pålæg0.196 mg
Æg, hele, tørret0.195 mg
Grovbolle0.192 mg
Rugbrød, mørkt0.191 mg
Flûte, groft, industrifremstillet0.19 mg
Mælkebøtte, blade, rå0.19 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk0.19 mg
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk0.19 mg
Dild, rå0.19 mg
Hvedemel0.189 mg
Rugbrød, lyst0.188 mg
Sigtebrød0.182 mg
Hvedebrød, store, med fedtrige frø0.182 mg
Lammekød, bryst, råt0.18 mg
Lever, kalv, rå0.18 mg
Knude, rå0.18 mg
Havkat, plettet, rå0.18 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå0.18 mg
Karse, frisk0.18 mg
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost0.18 mg
Lammekød, slag, råt0.18 mg
Lammekød, uspec., råt0.18 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå0.18 mg
Rullepølse, lammekød0.18 mg
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet0.18 mg
Lammekød, bov, rå0.18 mg
Havkat, rå0.18 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå0.18 mg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost0.179 mg
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet0.178 mg
Rundstykke, spansk0.177 mg
Torsk, filet, paneret, rå0.17 mg
Fårekød, bov, rå0.17 mg
Lever, okse, rå0.17 mg
Jordnøddesmør0.17 mg
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet0.17 mg
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet0.167 mg
Grovfranskbrød0.167 mg