'; ?> Fødevarer, højt indhold: D3 cholecalciferol - Forside

Fødevarer, højt indhold: D3 cholecalciferol

Vis fødevarer, lavt indhold

D3 cholecalciferol pr. 100 g 
Torsk, rogn, røget27.2 μg
Ørred, dam-, sø-, rå18.7 μg
Ørred, regnbue-, rå13 μg
Sild, marineret, kryddersild13 μg
Torsk, rogn, rå12.1 μg
Torsk, rogn, konserves11 μg
Sild, rå10.7 μg
Spegesild10.7 μg
Sild, marineret10.1 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå8.3 μg
Sild, røget8.1 μg
Sildepostej8 μg
Sild, marineret, i karrysauce6.3 μg
Makrel, rå5.45 μg
Makrel, røget5.2 μg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)3.8 μg
Tun, rå2.9 μg
Tun i vand, konserves2.9 μg
Tun i tomat, konserves2.9 μg
Makrel, filet, naturel, konserves2.71 μg
Makrel i tomat, konserves2.38 μg
Tun i olie, konserves2.1 μg
Tunge, svin, saltet0.7 μg
Tunge, svin, rå0.7 μg
Svinespæk, rygspæk0.48 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.411 μg
Creme fraiche 38 %0.375 μg
Fløde 38 %, piskefløde0.372 μg
Esrom, 60+0.36 μg
Havarti, 60+0.357 μg
Flødeost, 70+0.357 μg
Danablu 60+0.344 μg
Svinekød, halssnitte, rå0.34 μg
Salami0.329 μg
Brie, 60+0.326 μg
Flødeost, 60+0.314 μg
Cheddar, 50+0.314 μg
Mynster, 50+0.31 μg
Chesire, 50+0.301 μg
Fontina, 50+0.297 μg
St. Paulin, 50+0.295 μg
Mycella, 50+0.291 μg
Danablu 50+0.289 μg
Roquefort, 50+0.289 μg
Gruyere, 45+0.287 μg
Svenbo, 45+0.282 μg
Emmentaler, 45+0.281 μg
Brie, 50+0.279 μg
Maribo, 45+0.274 μg
Samsø, 45+0.273 μg
Parmesan, revet0.272 μg
Fynbo, 45+0.272 μg
Havarti, 45+0.265 μg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.26 μg
Fontina, 45+0.26 μg
Esrom, 45+0.258 μg
Feta, 50+0.257 μg
Ost, fast, 45+, alle typer0.257 μg
Danbo, 45+0.254 μg
Mozzarella, 45+0.254 μg
Myseost, 33+0.252 μg
Camembert, 50+0.248 μg
Smelteost, 45+0.247 μg
Hingino, 32+0.242 μg
Elbo, 40+0.237 μg
Grana, 32+0.237 μg
Parmesan, 32+0.237 μg
Camembert, 45+0.235 μg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.233 μg
Ost, fast, 40+, alle typer0.232 μg
Rullepølse, lammekød0.232 μg
Svinekød, revelsben, rå0.23 μg
Brie, 45+0.229 μg
Creme fraiche 18 %0.219 μg
Fløde 18 %0.214 μg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.21 μg
Feta, 40+0.209 μg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.204 μg
Havarti, 30+0.196 μg
Mozzarella, 30+0.192 μg
Svinekød, spareribs, rå0.19 μg
Pølser, cocktailpølser0.19 μg
Kvark, 45+0.188 μg
Samsø, 30+0.187 μg
Smelteost, 20+0.187 μg
Pølse, cervelatpølse0.186 μg
Pølse, hot dog0.186 μg
Smelteost, 30+0.185 μg
Wienerpølse0.184 μg
Wienerpølse, ristet0.184 μg
Kvark, 45+, med vanille0.183 μg
Maribo, 30+0.181 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.18 μg
Svinekød, ribbensteg, rå0.18 μg
Bacon i tern, rå0.18 μg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.18 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.18 μg
Fløde 13 %0.179 μg
Fløde 13 % (UHT)0.178 μg
Ost, fast, 30+, alle typer0.177 μg
Skinke med skank, rå0.177 μg
Danbo, 30+0.176 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.173 μg
Sprængt nakke, svinekød0.169 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.168 μg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.161 μg
Svinekam med svær, rå0.16 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.16 μg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.16 μg
Sylte0.156 μg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.153 μg
Medisterpølse, rå0.151 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.15 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.15 μg
Svinekød, ribsteaks, rå0.15 μg
Rygeost, 40+0.149 μg
Wienerpølse, konserves0.149 μg
Danbo, 20+0.148 μg
Fløde 9 %0.145 μg
Creme Fraiche 9%0.144 μg
Fløde 9 %, syrnet0.144 μg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.144 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.144 μg
Camembert, 30+0.143 μg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.14 μg
Ost, fast, 20+, alle typer0.138 μg
Skinke, røget, kogt0.133 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.131 μg
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt0.13 μg
Skinke, røget0.127 μg
Svinebov med svær, rå0.126 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.122 μg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.121 μg
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå0.121 μg
Bayonneskinke, udbenet0.121 μg
Svinekam uden svær, rå0.12 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.12 μg
Svinekød, bovsteaks, rå0.12 μg
Frugtkvark0.116 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.113 μg
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå0.112 μg
Hytteost, 20+0.11 μg
Figuraost, 10+0.11 μg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.11 μg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.11 μg
Kefir0.101 μg
Yoghurt naturel0.101 μg
Cultura, syrnet sødmælk0.101 μg
Tykmælk0.101 μg
Sødmælk (UHT)0.1 μg
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)0.1 μg
A38, acidophilus tykmælk0.1 μg
Sødmælk, økologisk0.1 μg
Ymer naturel0.098 μg
Svinekød, bagskank uden svær, rå0.096 μg
Yoghurt med appelsinsaft0.093 μg
Yoghurt med müsli0.093 μg
Yoghurt med peach melba0.092 μg
Yoghurt med pære og banan0.092 μg
Yoghurt med frugt, uspec.0.092 μg
Yoghurt med jordbær0.091 μg
Letmælk, økologisk0.085 μg
Ylette naturel0.085 μg
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)0.085 μg
Skinke, kogt, konserves0.084 μg
Svinebov, helt afpudset, rå0.084 μg
Cacaomælk0.083 μg
Cacaomælk (UHT)0.082 μg
Hamburgerryg, røget0.082 μg
Letmælksyoghurt med saft0.08 μg
Svinekød, bov i tern, rå0.08 μg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.08 μg
Svinekød, kæbeklump, rå0.08 μg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.078 μg
Hjerte, svin, råt0.078 μg
Kærnemælk0.077 μg
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)0.076 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.076 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.075 μg
Cacaoskummetmælk0.075 μg
Skummetmælk, økologisk0.075 μg
Cacaoskummetmælk (UHT)0.075 μg
Skummetmælk0.075 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.074 μg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.074 μg
Kærnemælk med citronsaft0.074 μg
Kødpølse, fedtreduceret0.073 μg
Svinekød, uspec., magert, råt0.071 μg
Rygeost, 5+0.071 μg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.07 μg
Kvark, 5+0.07 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.07 μg
Skinkemignon, rå0.07 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.066 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.065 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.06 μg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.06 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.06 μg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.06 μg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.06 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.05 μg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.05 μg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.05 μg
Skummetmælkspulver0.018 μg