'; ?> Fødevarer, højt indhold: D-vitamin - Forside

Fødevarer, højt indhold: D-vitamin

Vis fødevarer, lavt indhold

D-vitamin pr. 100 g 
Levertran (Sej)500 μg
Torsk, levertran250 μg
Torsk, lever, rå100 μg
Torsk, lever, røget100 μg
Torsk, lever, konserves100 μg
Ål, rå30 μg
Laks, gravad30 μg
Laks, rå30 μg
Torsk, rogn, røget27.2 μg
Ørred, dam-, sø-, rå18.7 μg
Hellefisk, rå15 μg
Ansjos, marineret, konserves14 μg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves14 μg
Laks, konserves13 μg
Laks, saltet13 μg
Ørred, regnbue-, rå13 μg
Sild, marineret, kryddersild13 μg
Torsk, rogn, rå12.1 μg
Brisling (sardin), i olie, konserves12 μg
Sardin, i olie, konserves12 μg
Brisling (sardin), i tomat, konserves12 μg
Sardin, i tomat, konserves12 μg
Torsk, rogn, konserves11 μg
Sild, rå10.7 μg
Spegesild10.7 μg
Sild, marineret, i madeirasauce10.7 μg
Sild, marineret10.1 μg
Bækforel, filet, røget9 μg
Bækforel, rå9 μg
Helleflynder, rå9 μg
Helleflynder, røget9 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå8.3 μg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver8.25 μg
Sild, røget8.1 μg
Søtunge, rå8 μg
Sildepostej8 μg
Sild, marineret, i karrysauce6.3 μg
Stenbider, røget6 μg
Kippers i olie, konserves6 μg
Brasen, rå5.5 μg
Makrel, rå5.45 μg
Makrel, røget5.2 μg
Laks, røget, udskåret5 μg
Ål, røget5 μg
Hellefisk, røget5 μg
Hornfisk, rå5 μg
Hellefisk, gravad5 μg
Æg, blomme, rå4 μg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost4 μg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost4 μg
Stenbider, rå3.9 μg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)3.8 μg
Sælkød, råt3.5 μg
Rødspætte, rå3 μg
Helt, rå3 μg
Tun, rå2.9 μg
Tun i vand, konserves2.9 μg
Tun i tomat, konserves2.9 μg
Makrel, filet, naturel, konserves2.71 μg
Makrel i tomat, konserves2.38 μg
Oksetalg2.3 μg
Tun i olie, konserves2.1 μg
Ørred, hav-, rå2.1 μg
Æg, hele, tørret1.8 μg
Æg, hele, rå1.75 μg
Kylling, kød og skind, friturestegt1.5 μg
Kylling, kød og skind, grillstegt1.5 μg
Kylling, vinge, kød og skind, rå1.5 μg
Ising, rå1.5 μg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt1.5 μg
Wienerbrød, uspec.1.5 μg
Poulard, kød og skind, rå1.5 μg
Kylling, bryst, kød og skind, rå1.5 μg
Croissant1.5 μg
Kylling, lår, kød og skind, rå1.5 μg
Tebirkes1.5 μg
Svinespæk, rygspæk1.43 μg
Havkat, plettet, rå1.3 μg
Havkat, rå1.3 μg
Sødmælkspulver1.2 μg
Tunge, svin, rå1.15 μg
Tunge, svin, saltet1.15 μg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt1.1 μg
Svinekød, halssnitte, rå1.08 μg
Salami1.05 μg
Remoulade, fedtreduceret, uspec.1.02 μg
Remoulade, uspec.1.02 μg
Nyre, kalv, rå1 μg
And, kød og skind, rå1 μg
Blodpølse1 μg
Hjerte, kalv, råt1 μg
Nyre, okse, rå1 μg
And, kød, rå1 μg
Blæksprutte, rå1 μg
Gås, kød og skind, rå1 μg
Hjerte, okse, råt1 μg
Nyre, svin, rå1 μg
Gås, kød, rå1 μg
Torsk, filet, røget, med skind1 μg
Torsk, filet, rå1 μg
Østers, rå1 μg
Mayonnaise1 μg
Lammebrissel, rå1 μg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.93 μg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.91 μg
Oksekød, uspec., fedt, råt0.9 μg
Gedde, rå0.9 μg
Oksekød, slag, råt0.9 μg
Kogt oksebryst0.9 μg
Oksekød, tykbryst, råt0.9 μg
Oksekød, tyndbryst, råt0.9 μg
Oksekød, tværreb, råt0.9 μg
Svinekød, revelsben, rå0.86 μg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.848 μg
Rullepølse, lammekød0.842 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.81 μg
Skrubbe, rå0.8 μg
Sej, filet, rå0.8 μg
Oksekød, entrecote med kappe, rå0.8 μg
Aborre, rå0.8 μg
Sej, filet, dybfrost0.8 μg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.784 μg
Svinekød, spareribs, rå0.77 μg
Pølser, cocktailpølser0.77 μg
Svinekød, ribbensteg, rå0.76 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.76 μg
Smør, saltet0.76 μg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.75 μg
Pølse, cervelatpølse0.746 μg
Pølse, hot dog0.746 μg
Bacon i tern, rå0.74 μg
Wienerpølse, ristet0.739 μg
Wienerpølse0.739 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.73 μg
Smør, usaltet0.73 μg
Skinke med skank, rå0.727 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.718 μg
Sprængt nakke, svinekød0.709 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.708 μg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå0.7 μg
Sandart, rå0.7 μg
Svinekam med svær, rå0.7 μg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.7 μg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.691 μg
Spegepølse0.69 μg
Svinekød, ribsteaks, rå0.69 μg
Sylte0.681 μg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.673 μg
Medisterpølse, rå0.671 μg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.67 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.67 μg
Wienerpølse, konserves0.664 μg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.654 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.654 μg
Skinke, røget, kogt0.628 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.626 μg
Svinekam uden svær, rå0.62 μg
Skinke, røget0.617 μg
Svinebov med svær, rå0.616 μg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.61 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.61 μg
Svinekød, bovsteaks, rå0.61 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.607 μg
Bayonneskinke, udbenet0.606 μg
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå0.606 μg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.606 μg
Oksekød, tykkam, rå0.6 μg
Oksekød, spidsbryst, råt0.6 μg
Oksekød, hakket, råt0.6 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.6 μg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt0.6 μg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0.6 μg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå0.6 μg
Oksekød, culotte, rå0.6 μg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå0.6 μg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.59 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.588 μg
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå0.587 μg
Medisterpølse, røget0.57 μg
Kødpølse0.56 μg
Rullepølse0.555 μg
Svinekød, bagskank uden svær, rå0.551 μg
Bacon i skiver, rå0.545 μg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.54 μg
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt0.532 μg
Svinebov, helt afpudset, rå0.524 μg
Skinke, kogt, konserves0.524 μg
Hamburgerryg, røget0.522 μg
Svinekød, bov i tern, rå0.52 μg
Svinekød, kæbeklump, rå0.52 μg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.513 μg
Hjerte, svin, råt0.513 μg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.51 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.51 μg
Skinkemignon, rå0.51 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.506 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.505 μg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.504 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.504 μg
Kødpølse, fedtreduceret0.503 μg
Reje, kogt0.5 μg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå0.5 μg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.5 μg
Oksekød, uspec., magert, råt0.5 μg
Skærekage, sandkage0.5 μg
Knude, rå0.5 μg
Oksekød, mellemskært, råt0.5 μg
Oksekød, inderlår med kappe, rå0.5 μg
Reje, dybfrost0.5 μg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå0.5 μg
Krebs, rå0.5 μg
Svinekød, uspec., magert, råt0.496 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.486 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.485 μg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.48 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.48 μg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.48 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.48 μg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.47 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.47 μg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.47 μg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.47 μg
Tvebakker0.44 μg
Hamburgerryg, kogt0.44 μg
Krydder0.44 μg
Røget svinefilet0.43 μg
Skinke, kogt, skiveskåret0.43 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.411 μg
Lammekød, bryst, råt0.4 μg
Lammekød, rygstykke, råt0.4 μg
Oksekød, yderlår, råt0.4 μg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå0.4 μg
Lammekød, kølle, uspec., rå0.4 μg
Lammekød, slag, råt0.4 μg
Oksekød, skank (osso-buco), rå0.4 μg
Oksekød, klump uden kappe, rå0.4 μg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå0.4 μg
Lammekød, uspec., råt0.4 μg
Fårekød, bov, rå0.4 μg
Lammekød, kølle, med fedt, rå0.4 μg
Oksekød, lårtunge, rå0.4 μg
Lammekød, bov, rå0.4 μg
Oksekød, uspec., helt magert, råt0.4 μg
Fårekød, kølle, rå0.4 μg
Småkage, uspec.0.4 μg
Lammekød, kølle, afpudset, rå0.4 μg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå0.4 μg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå0.4 μg
Kongeål (pighaj), rå0.38 μg
Creme fraiche 38 %0.375 μg