'; ?> Fødevarer, højt indhold: ß-caroten - Forside

Fødevarer, højt indhold: ß-caroten

Vis fødevarer, lavt indhold

ß-caroten pr. 100 g 
Gulerod, juice, konserves15450 μg
Gulerod, dybfrost12770 μg
Hyben pulver, tørret11400 μg
Hyben, rå11400 μg
Gulerod, importeret, rå11000 μg
Gulerod, uspec., rå9790 μg
Gulerod, dansk, rå9070 μg
Mælkebøtte, blade, rå9000 μg
Gulerod, konserves8260 μg
Peber, chili, konserves7134 μg
Græskar, konserves6940 μg
Dild, rå5982 μg
Persille, rå5690 μg
Grøntsagsjuice, pasteuriseret5226 μg
Grønkål, rå5050 μg
Nøddepasta, Nutella4800 μg
Spinat, hakket, dybfrost4534 μg
Batat, sød kartoffel, rå4470 μg
Grønkål, konserves4440 μg
Peber, chili, rå4390 μg
Spinat, rå4186 μg
Brøndkarse, rå4010 μg
Koriander, blade, friske3930 μg
Grønkål, dybfrost3890 μg
Forårsløg, rå3000 μg
Kørvel, hakket, dybfrost2990 μg
Karse, frisk2480 μg
Syre (krydderplante), rå2400 μg
Abrikos, tørret2390 μg
Bladbede, sølvbede, rå2000 μg
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå1800 μg
Abrikos, rå1566 μg
Salat, Romaine, romersk, rå1560 μg
Kørvel, rå1470 μg
Salat, hovedsalat, rå1440 μg
Purløg, rå1380 μg
Kantarel, rå1300 μg
Peberfrugt, rød, rå1270 μg
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå1230 μg
Salat, endivie, kruset (frisee), rå1230 μg
Salat, egeløv, rå1140 μg
Netmelon, rå1100 μg
Sauce, shaslik1020 μg
Tomat, dansk, rå992 μg
Tomat, importeret, rå992 μg
Tomat, uspec., rå992 μg
Lever, okse, rå951 μg
Broccoli, kogt929 μg
Loquat, japansk mispel, rå920 μg
Tomatpure, koncentreret901 μg
Abrikos, konserves, let sukkerlage785 μg
Tomatpure734 μg
Kinakål, pe-tsai, rå720 μg
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå680 μg
Broccoli, dybfrost610 μg
Savoykål, rå600 μg
Tomatketchup599 μg
Karry, pulver594 μg
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå553 μg
Broccoli, rå533 μg
Tomat, tørret524 μg
Sveske, rå514 μg
Fersken, tørret500 μg
Asparges, konserves493 μg
Tang, konbu, tørret (kelp)440 μg
Ananaskirsebær, kapstikkelbær, rå432 μg
Kålrabi (kålroe), rå430 μg
Kakifrugt (Sharon), rå420 μg
Passionsfrugt, grenadil, rå420 μg
Sauce, gravad laks420 μg
Grønne ærter, konserves400 μg
Okra, gumbo, rå400 μg
Grønne bønner, konserves387 μg
Smør, usaltet365 μg
Smør, saltet362 μg
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt360 μg
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt360 μg
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt360 μg
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt360 μg
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt360 μg
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt360 μg
Grønne ærter, dybfrost357 μg
Tomat, flået, konserves352 μg
Hyldebær, rå325 μg
Tomatjuice, konserves311 μg
Grønne bønner, dybfrost302 μg
Carambol, bilimbing, stjernefrugt, rå294 μg
Rosenkål, dybfrost280 μg
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt267 μg
Fersken, konserves250 μg
Papaya, mamaja, træmelon, rå236 μg
Dressing, fransk232 μg
Oliven, grønne, marinerede, konserves231 μg
Rosenkål, uspec., rå220 μg
Grønne ærter, rå218 μg
Porre, rå214 μg
Squash, zucchini, rå204 μg
Brombær, rå200 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+194 μg
Kikærter, tørrede, rå190 μg
Esrom, 60+169 μg
Creme fraiche 38 %169 μg
Fløde 38 %, piskefløde168 μg
Havarti, 60+168 μg
Peberfrugt, grøn, rå167 μg
Flødeost, 70+162 μg
Lever, kalv, rå160 μg
Danablu 60+159 μg
Nektarin, rå150 μg
Salat, Iceberg, rå150 μg
Brie, 60+148 μg
Cheddar, 50+146 μg
Pistacienød, tørristet144 μg
Mynster, 50+143 μg
Pistacienød, tørret140 μg
Fennikel, knold, rå140 μg
Sauce, barbeque139 μg
Flødeost, 60+139 μg
Chesire, 50+137 μg
Modermælk, colostrum135 μg
Fontina, 50+135 μg
St. Paulin, 50+134 μg
Gruyere, 45+132 μg
Parmesan, revet132 μg
Mycella, 50+131 μg
Solbær, rå130 μg
Danablu 50+130 μg
Roquefort, 50+130 μg
Emmentaler, 45+128 μg
Svenbo, 45+128 μg
Squash, alle typer, rå126 μg
Æg, blomme, rå124 μg
Samsø, 45+123 μg
Maribo, 45+123 μg
Brie, 50+122 μg
Fynbo, 45+122 μg
Myseost, 33+119 μg
Havarti, 45+118 μg
Sødmælkspulver118 μg
Rabarber, dybfrost118 μg
Rabarber, rå118 μg
Fontina, 45+114 μg
Ost, fast, 45+, alle typer114 μg
Peber, sort114 μg
Esrom, 45+113 μg
Kumquat, guldorange, dværgappelsin, rå113 μg
Kanel, stang112 μg
Danbo, 45+111 μg
Feta, 50+111 μg
Mozzarella, 45+110 μg
Hingino, 32+109 μg
Smelteost, 45+108 μg
Parmesan, 32+106 μg
Grana, 32+106 μg
Camembert, 50+105 μg
Grønne bønner, rå104 μg
Elbo, 40+103 μg
Ost, fast, 40+, alle typer99.4 μg
Camembert, 45+98.6 μg
Majsmel97 μg
Lucernespirer, rå96 μg
Peberfrugt, konserves96 μg
Brie, 45+95.6 μg
Mandarin, rå95 μg
Dressing, thousand island92 μg
Feta, 40+84.5 μg
Fennikel, frø84 μg
Stikkelsbær, rå82 μg
Creme fraiche 18 %81.8 μg
Havarti, 30+81.4 μg
Figen, tørret80 μg
Pecannød, tørret80 μg
Pecannød, tørristet80 μg
Pecannød, olieristet80 μg
Blomme, rå80 μg
Fløde 18 %79.2 μg
Mozzarella, 30+77.9 μg
Samsø, 30+75.7 μg
Figen, rå74 μg
Ananas, konserves73 μg
Smelteost, 30+72.6 μg
Maribo, 30+72.2 μg
Ost, fast, 30+, alle typer70.4 μg
Danbo, 30+69.2 μg
Fersken, rå69 μg
Kirsebær, rå69 μg
Nyre, kalv, rå68 μg
Mungbønner, tørrede, rå68 μg
Kvark, 45+67.8 μg
Sojamel66 μg
Sigtebrød66 μg
Surbrød66 μg
Brombær, dybfrost, usukrede66 μg
Kvark, 45+, med vanille66 μg
Pære, rå65 μg
Flødeis64 μg
Agurk, rå62 μg
Kastanje, ægte, rå60 μg
Voksbønner, konserves60 μg
Ananas, rå60 μg
Linser, tørrede, uspec.60 μg
Fløde 13 %59.3 μg
Fløde 13 % (UHT)58.5 μg
Frugtpålæg, uspec.56.9 μg
Voksbønner, rå55 μg
Smelteost, 20+54.6 μg
Danbo, 20+53.2 μg
Banan, rå53 μg
Marmelade, engelsk type50 μg
Jordbærmarmelade50 μg
Mandarin, konserves50 μg
Marmelade, uspec.50 μg
Appelsinmarmelade50 μg
Hindbærmarmelade50 μg
Solbærmarmelade50 μg
Majs, kerner, dybfrost49 μg
Ost, fast, 20+, alle typer48.4 μg
Camembert, 30+48.4 μg
Bønnespirer, soja, rå48 μg
Appelsin, rå48 μg
Majskolbe, rå47 μg
Frugtpålæg, figen46.8 μg
Is, 3. farvet46 μg
Nougatis46 μg
Vanilleis46 μg
Rygeost, 40+45.3 μg
Græskar, rå45 μg
Flødechokolade med nødder45 μg
Flødechokolade45 μg
Hindbær, rå42 μg
Hindbær, dybfrost42 μg
Sesamfrø, afskallede42 μg
Æg, hele, rå42 μg
Æg, hele, tørret41 μg
Hestekød, råt40 μg
Oliven, sorte, saltede, i olie40 μg
Cacao, pulver40 μg
Chokolade, fyldt40 μg
Jordbær, rå40 μg
Fløde 9 %40 μg
Blomkål, uspec., rå40 μg
Blomkål, dansk, rå40 μg
Blomkål, importeret, rå40 μg
Creme Fraiche 9%39.9 μg
Fløde 9 %, syrnet39.6 μg
Kiwi, rå37.7 μg
Mørk chokolade37 μg
Kogechokolade37 μg
Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)37 μg
Frugtkvark36.1 μg