'; ?> Fødevarer, højt indhold: Retinol - Forside

Fødevarer, højt indhold: Retinol

Vis fødevarer, lavt indhold

Retinol pr. 100 g 
Levertran (Sej)60000 μg
Lever, gåse, rå31500 μg
Torsk, levertran30000 μg
Lever, høne, rå18000 μg
Lever, okse, rå15500 μg
Lever, svin, rå14124 μg
Lever, ande, rå11984 μg
Lever, kylling, rå9371 μg
Paté, pålæg8800 μg
Torsk, lever, rå5100 μg
Torsk, lever, konserves5100 μg
Torsk, lever, røget5100 μg
Lever, kalv, rå4800 μg
Leverpostej3950 μg
Leverpostej, fedtreduceret3750 μg
Ål, rå1800 μg
Ål, røget1800 μg
Æg, blomme, tørret1028 μg
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt780 μg
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt780 μg
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt780 μg
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt780 μg
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt780 μg
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt780 μg
Smør, saltet723 μg
Smør, usaltet678 μg
Krabbekløer, konserves650 μg
Krabbekløer, rå650 μg
Krabbe, kogt650 μg
Æg, blomme, rå600 μg
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt558 μg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost428 μg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves390 μg
Ansjos, marineret, konserves390 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+375 μg
Tun i vand, konserves372 μg
Tun i tomat, konserves372 μg
Tun, rå372 μg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost357 μg
Creme fraiche 38 %326 μg
Esrom, 60+326 μg
Havarti, 60+324 μg
Fløde 38 %, piskefløde319 μg
Flødeost, 70+314 μg
Danablu 60+307 μg
Brie, 60+286 μg
Cheddar, 50+281 μg
Mynster, 50+275 μg
Æg, hele, tørret270 μg
Flødeost, 60+268 μg
Chesire, 50+265 μg
Fontina, 50+261 μg
St. Paulin, 50+258 μg
Gruyere, 45+256 μg
Parmesan, revet255 μg
Wienerbrød, uspec.255 μg
Mycella, 50+253 μg
Roquefort, 50+251 μg
Danablu 50+251 μg
Svenbo, 45+248 μg
Emmentaler, 45+247 μg
Kongeål (pighaj), rå239 μg
Maribo, 45+238 μg
Samsø, 45+237 μg
Brie, 50+236 μg
Fynbo, 45+235 μg
Myseost, 33+230 μg
Sødmælkspulver228 μg
Havarti, 45+228 μg
Fontina, 45+221 μg
Ost, fast, 45+, alle typer219 μg
Esrom, 45+218 μg
Danbo, 45+215 μg
Feta, 50+214 μg
Mozzarella, 45+213 μg
Hingino, 32+210 μg
Smelteost, 45+208 μg
Parmesan, 32+205 μg
Grana, 32+205 μg
Æg, hele, rå204 μg
Camembert, 50+203 μg
Elbo, 40+199 μg
Æg, and, rå192 μg
Ost, fast, 40+, alle typer192 μg
Camembert, 45+190 μg
Æg, gås, rå185 μg
Brie, 45+185 μg
Likør, kaffe med fløde171 μg
Feta, 40+163 μg
Creme fraiche 18 %158 μg
Havarti, 30+157 μg
Modermælk, colostrum155 μg
Fløde 18 %153 μg
Nyre, svin, rå150 μg
Mozzarella, 30+150 μg
Brisling, rå150 μg
Samsø, 30+146 μg
Gåsefedt144 μg
Sildepostej142 μg
Smelteost, 30+140 μg
Maribo, 30+139 μg
Flødeis139 μg
Ost, fast, 30+, alle typer136 μg
Danbo, 30+134 μg
Kvark, 45+131 μg
Kvark, 45+, med vanille128 μg
Skærekage, formkage, uspec.126 μg
Sælkød, råt120 μg
Fløde 13 %115 μg
Fløde 13 % (UHT)113 μg
Smelteost, 20+105 μg
Danbo, 20+103 μg
Flødechokolade med nødder100 μg
Flødechokolade100 μg
Is, 3. farvet98 μg
Nougatis98 μg
Vanilleis98 μg
Ost, fast, 20+, alle typer93.5 μg
Camembert, 30+93.5 μg
Laks, konserves90 μg
Rygeost, 40+87.6 μg
Nyre, okse, rå87 μg
Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)85 μg
Tvebakker84 μg
Musling, rå84 μg
Musling, kogt84 μg
Krydder84 μg
Nyre, kalv, rå80 μg
Fløde 9 %77.3 μg
Fløde 9 %, syrnet76.5 μg
Creme Fraiche 9%75.6 μg
Due, kød og skind, rå73 μg
Fasan, kød og skind, rå73 μg
Frugtkvark69.8 μg
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt65 μg
Kråse, kylling, rå65 μg
Dressing, blue cheese65 μg
Mayonnaise60 μg
Modermælk, moden58 μg
Østers, rå57 μg
Figuraost, 10+55 μg
Makrel, røget53.5 μg
Fasan, kød, rå53 μg
Kyllingepølse, pålæg52 μg
And, kød og skind, rå51 μg
Hellefisk, røget51 μg
Knækbrød, hvede-, granhamstype51 μg
Makrel, rå50.5 μg
Sild, marineret, i madeirasauce50 μg
Hellefisk, gravad50 μg
Hellefisk, rå50 μg
Makrel i tomat, konserves48.4 μg
Spegesild48 μg
Kylling, kød og skind, grillstegt47 μg
Kylling, kød og skind, friturestegt47 μg
Hytteost, 20+45.9 μg
Lammekød, bov, rå45 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå45 μg
Lammekød, slag, råt45 μg
Lammekød, bryst, råt45 μg
Rullepølse, lammekød45 μg
Lammekød, kølle, med fedt, rå45 μg
Lammekød, kølle, uspec., rå45 μg
Fårekød, bov, rå45 μg
Lammekød, kølle, afpudset, rå45 μg
Lammekød, uspec., råt45 μg
Fårekød, kølle, rå45 μg
Lammekød, rygstykke, råt45 μg
Kylling, vinge, kød og skind, rå44 μg
Kylling, lår, kød og skind, rå42 μg
Oksekød, uspec., fedt, råt42 μg
Gaffelbidder42 μg
Kogt oksebryst42 μg
Oksekød, spidsbryst, råt40 μg
Laks, saltet40 μg
Høne, kød og skind, rå38 μg
Oksekød, slag, råt38 μg
Poulard, kød og skind, rå38 μg
Oksekød, tværreb, råt37 μg
Oksekød, tykbryst, råt36 μg
Gedemælk35.2 μg
Oksekød, tyndbryst, råt34 μg
Helleflynder, røget33 μg
Helleflynder, rå33 μg
Tykmælk30.6 μg
Cultura, syrnet sødmælk30.6 μg
Kefir30.6 μg
Sild, rå30.4 μg
Ymer naturel30.3 μg
Gås, kød og skind, rå30 μg
Gås, kød, rå30 μg
Laks, gravad30 μg
A38, acidophilus tykmælk29.8 μg
Sødmælk (UHT)29.6 μg
Sødmælk, konventionel (ikke-økologisk)29.2 μg
Sødmælk, økologisk29.2 μg
Yoghurt naturel28.5 μg
Yoghurt med müsli28.1 μg
Yoghurt med appelsinsaft28.1 μg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt28 μg
Due, kød, rå28 μg
Yoghurt med pære og banan27.2 μg
Yoghurt med frugt, uspec.27.2 μg
Yoghurt med peach melba27.2 μg
Yoghurt med jordbær26.4 μg
Oksekød, entrecote med kappe, rå25 μg
Kylling, bryst, kød og skind, rå24 μg
And, kød, rå24 μg
Makrel, filet, naturel, konserves22.3 μg
Knækbrød, hvede-, fint22 μg
Musling, konserves21.1 μg
Hestekød, råt21 μg
Kalkunkød, hakket, råt20.3 μg
Ørred, dam-, sø-, rå20 μg
Reje, kogt20 μg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå19 μg
Dressing, creme fraiche, kalorielet18.1 μg
Sardin, i tomat, konserves18 μg
Reje, konserves18 μg
Havkat, plettet, rå18 μg
Ørred, regnbue-, rå18 μg
Havkat, rå18 μg
Brisling (sardin), i olie, konserves18 μg
Sardin, i olie, konserves18 μg
Krebs, rå18 μg
Brisling (sardin), i tomat, konserves18 μg
Dressing, creme fraiche17.5 μg
Sild, marineret, kryddersild17 μg
And, brystkød, rå16 μg
Kylling, kød, rå16 μg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå16 μg
Rødspætte, rå16 μg
Ylette naturel15.3 μg
Cacaomælk15.3 μg
Laks, rå15 μg
Kippers i olie, konserves15 μg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå15 μg
Laks, røget, udskåret15 μg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå15 μg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt15 μg
Skummetmælkspulver14.5 μg
Cacaomælk (UHT)14.5 μg
Ising, rå14.4 μg
Brasen, rå14 μg
Mælkeis, uspec.14 μg
Oksekød, culotte, rå14 μg
Letmælksyoghurt med saft13.6 μg
Letmælk, økologisk13.2 μg
Letmælk, konventionel (ikke-økologisk)13.2 μg
Oksekød, tykkam, rå13 μg