'; ?> Fødevarer, højt indhold: A-vitamin - Forside

Fødevarer, højt indhold: A-vitamin

Vis fødevarer, lavt indhold

A-vitamin pr. 100 g 
Levertran (Sej)60000 RE
Lever, gåse, rå31500 RE
Torsk, levertran30000 RE
Lever, høne, rå18000 RE
Lever, okse, rå15579 RE
Lever, svin, rå14125 RE
Lever, ande, rå11984 RE
Lever, kylling, rå9373 RE
Paté, pålæg8800 RE
Torsk, lever, røget5100 RE
Torsk, lever, rå5100 RE
Torsk, lever, konserves5100 RE
Lever, kalv, rå4813 RE
Leverpostej3950 RE
Leverpostej, fedtreduceret3750 RE
Ål, røget1800 RE
Ål, rå1800 RE
Gulerod, juice, konserves1288 RE
Gulerod, dybfrost1064 RE
Æg, blomme, tørret1028 RE
Hyben, rå950 RE
Hyben pulver, tørret950 RE
Gulerod, importeret, rå917 RE
Gulerod, uspec., rå816 RE
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt810 RE
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt810 RE
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt810 RE
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt810 RE
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt810 RE
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt810 RE
Gulerod, dansk, rå756 RE
Smør, saltet754 RE
Mælkebøtte, blade, rå750 RE
Smør, usaltet708 RE
Gulerod, konserves688 RE
Krabbe, kogt650 RE
Krabbekløer, rå650 RE
Krabbekløer, konserves650 RE
Æg, blomme, rå610 RE
Peber, chili, konserves595 RE
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt580 RE
Græskar, konserves578 RE
Dild, rå499 RE
Persille, rå474 RE
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver465 RE
Grøntsagsjuice, pasteuriseret436 RE
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost428 RE
Grønkål, rå421 RE
Nøddepasta, Nutella400 RE
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+391 RE
Ansjos, marineret, konserves390 RE
Brisling (ansjovis), marineret, konserves390 RE
Spinat, hakket, dybfrost378 RE
Batat, sød kartoffel, rå373 RE
Tun i tomat, konserves372 RE
Tun, rå372 RE
Tun i vand, konserves372 RE
Grønkål, konserves370 RE
Peber, chili, rå366 RE
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost357 RE
Spinat, rå349 RE
Creme fraiche 38 %340 RE
Esrom, 60+340 RE
Havarti, 60+338 RE
Brøndkarse, rå334 RE
Fløde 38 %, piskefløde333 RE
Koriander, blade, friske328 RE
Flødeost, 70+327 RE
Grønkål, dybfrost324 RE
Danablu 60+320 RE
Brie, 60+298 RE
Cheddar, 50+293 RE
Mynster, 50+287 RE
Småkage, uspec.279 RE
Flødeost, 60+279 RE
Chesire, 50+277 RE
Æg, hele, tørret273 RE
Fontina, 50+272 RE
St. Paulin, 50+270 RE
Gruyere, 45+267 RE
Parmesan, revet266 RE
Mycella, 50+264 RE
Danablu 50+262 RE
Roquefort, 50+262 RE
Svenbo, 45+259 RE
Emmentaler, 45+258 RE
Croissant257 RE
Tebirkes257 RE
Wienerbrød, uspec.257 RE
Forårsløg, rå250 RE
Kørvel, hakket, dybfrost249 RE
Maribo, 45+248 RE
Samsø, 45+247 RE
Brie, 50+246 RE
Fynbo, 45+246 RE
Kongeål (pighaj), rå239 RE
Myseost, 33+239 RE
Sødmælkspulver238 RE
Havarti, 45+238 RE
Fontina, 45+231 RE
Ost, fast, 45+, alle typer229 RE
Esrom, 45+228 RE
Danbo, 45+224 RE
Feta, 50+223 RE
Mozzarella, 45+223 RE
Hingino, 32+219 RE
Smelteost, 45+217 RE
Parmesan, 32+214 RE
Grana, 32+214 RE
Camembert, 50+212 RE
Æg, hele, rå208 RE
Karse, frisk207 RE
Elbo, 40+207 RE
Syre (krydderplante), rå200 RE
Ost, fast, 40+, alle typer200 RE
Abrikos, tørret199 RE
Camembert, 45+199 RE
Brie, 45+193 RE
Æg, and, rå193 RE
Æg, gås, rå186 RE
Likør, kaffe med fløde174 RE
Feta, 40+170 RE
Bladbede, sølvbede, rå167 RE
Modermælk, colostrum166 RE
Creme fraiche 18 %165 RE
Havarti, 30+164 RE
Fløde 18 %160 RE
Mozzarella, 30+157 RE
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)156 RE
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost156 RE
Samsø, 30+153 RE
Nyre, svin, rå151 RE
Brisling, rå150 RE
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå150 RE
Smelteost, 30+146 RE
Maribo, 30+145 RE
Gåsefedt144 RE
Flødeis144 RE
Sildepostej142 RE
Ost, fast, 30+, alle typer142 RE
Danbo, 30+139 RE
Kvark, 45+137 RE
Kvark, 45+, med vanille133 RE
Abrikos, rå131 RE
Salat, Romaine, romersk, rå130 RE
Skærekage, formkage, uspec.128 RE
Kørvel, rå123 RE
Salat, hovedsalat, rå120 RE
Sælkød, råt120 RE
Fløde 13 %119 RE
Fløde 13 % (UHT)118 RE
Purløg, rå115 RE
Smelteost, 20+110 RE
Kantarel, rå108 RE
Danbo, 20+107 RE
Peberfrugt, rød, rå106 RE
Flødechokolade med nødder104 RE
Flødechokolade104 RE
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå103 RE
Salat, endivie, kruset (frisee), rå103 RE
Nougatis102 RE
Vanilleis102 RE
Is, 3. farvet102 RE
Ost, fast, 20+, alle typer97.5 RE
Camembert, 30+97.5 RE
Salat, egeløv, rå95 RE
Netmelon, rå91.7 RE
Rygeost, 40+91.3 RE
Laks, konserves90 RE
Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)88.1 RE
Nyre, okse, rå87 RE
Nyre, kalv, rå85.7 RE
Krydder85.1 RE
Tvebakker85.1 RE
Sauce, shaslik85 RE
Musling, rå84 RE
Musling, kogt84 RE
Tomat, uspec., rå82.7 RE
Tomat, importeret, rå82.7 RE
Tomat, dansk, rå82.7 RE
Fløde 9 %80.7 RE
Fløde 9 %, syrnet79.8 RE
Creme Fraiche 9%79 RE
Broccoli, kogt77.4 RE
Loquat, japansk mispel, rå76.7 RE
Tomatpure, koncentreret75.1 RE
Fasan, kød og skind, rå73 RE
Due, kød og skind, rå73 RE
Frugtkvark72.8 RE
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt68 RE
Dressing, blue cheese66.3 RE
Abrikos, konserves, let sukkerlage65.4 RE
Kråse, kylling, rå65 RE
Tomatpure61.2 RE
Kinakål, pe-tsai, rå60 RE
Modermælk, moden60 RE
Mayonnaise60 RE
Figuraost, 10+58 RE
Østers, rå57 RE
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå56.7 RE
Tomatsuppe, spiseklar56 RE
Remoulade, uspec.54 RE
Remoulade, fedtreduceret, uspec.54 RE
Makrel, røget53.5 RE
Fasan, kød, rå53 RE
Kyllingepølse, pålæg52 RE
Knækbrød, hvede-, granhamstype51.6 RE
And, kød og skind, rå51 RE
Hellefisk, røget51 RE
Broccoli, dybfrost50.8 RE
Makrel, rå50.6 RE
Hellefisk, gravad50 RE
Hellefisk, rå50 RE
Savoykål, rå50 RE
Sild, marineret, i madeirasauce50 RE
Blæksprutte, rå50 RE
Tomatketchup49.9 RE
Karry, pulver49.5 RE
Makrel i tomat, konserves48.4 RE
Spegesild48 RE
Hytteost, 20+47.9 RE
Kylling, kød og skind, friturestegt47 RE
Kylling, kød og skind, grillstegt47 RE
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå46.1 RE
Lammekød, kølle, med fedt, rå45 RE
Fårekød, kølle, rå45 RE
Lammekød, uspec., råt45 RE
Sild, høstsild, fedsild, rå45 RE
Lammekød, kølle, afpudset, rå45 RE
Lammekød, bov, rå45 RE
Lammekød, rygstykke, råt45 RE
Lammekød, bryst, råt45 RE
Rullepølse, lammekød45 RE
Lammekød, slag, råt45 RE
Lammekød, kølle, uspec., rå45 RE
Fårekød, bov, rå45 RE
Broccoli, rå44.4 RE
Kylling, vinge, kød og skind, rå44 RE
Tomat, tørret43.7 RE
Sveske, rå42.8 RE
Oksekød, uspec., fedt, råt42 RE
Gaffelbidder42 RE
Kylling, lår, kød og skind, rå42 RE
Kogt oksebryst42 RE
Fersken, tørret41.7 RE
Asparges, konserves41.1 RE
Oksekød, spidsbryst, råt40 RE
Laks, saltet40 RE
Poulard, kød og skind, rå38 RE
Høne, kød og skind, rå38 RE