'; ?> Fødevarer, højt indhold: monoumætt. fedtsyrer - Forside

Fødevarer, højt indhold: monoumætt. fedtsyrer

Vis fødevarer, lavt indhold

monoumætt. fedtsyrer pr. 100 g 
Safflowerolie (højt oliesyreindhold)75 g
Olivenolie74.6 g
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)60.1 g
Gåsefedt56.7 g
Rapsolie55.5 g
Fiskeolie, hydrogeneret47 g
Torsk, levertran46.2 g
Jordnøddeolie45.6 g
Pecannød, tørristet43.7 g
Mayonnaise43.6 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol41.5 g
Svinefedt, afsmeltet41.5 g
Pecannød, olieristet40.7 g
Pecannød, tørret40.6 g
Oksetalg39.7 g
Sesamolie39.7 g
Hasselnød, tørret38.1 g
Palmeolie37 g
Cacaosmør32.9 g
Torsk, lever, røget31 g
Torsk, lever, rå31 g
Svinespæk, rygspæk30.5 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt28.6 g
Majsolie27.5 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt27.5 g
Jordnøddesmør27.4 g
Cashewnød, tørristet27.3 g
Cashewnød, olieristet27.3 g
Mandel, rå27 g
Mayonnaise, fedtreduceret26.7 g
Torsk, lever, konserves25.6 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)25 g
Oliven, sorte, saltede, i olie25 g
Pistacienød, tørristet24.3 g
Pistacienød, tørret23.4 g
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt23.4 g
Smør, saltet23.2 g
Svinekød, halssnitte, rå22.9 g
Valnøddeolie22.8 g
Salami22.5 g
Solsikkeolie22 g
Smør, usaltet21.8 g
Sojaolie21.4 g
Æg, blomme, tørret21 g
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt20.9 g
Jordnød, tørret20.5 g
Pinjefrø, tørrede20.4 g
Hørfrøolie20.2 g
Remoulade, uspec.19.9 g
Paranød19.8 g
Sesamfrø, afskallede19.3 g
Stenbider, røget18.8 g
And, kød og skind, rå18.7 g
Sesamfrø, hele, tørrede18.7 g
Spegepølse18.4 g
Vindruekerneolie18.2 g
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt18.1 g
Marcipan18 g
Flæskesvær, snacks18 g
Gås, kød og skind, rå17.8 g
Bomuldsfrøolie17.8 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede17.8 g
Leverpølse16.3 g
Sildepostej16.2 g
Æg, hele, tørret15.2 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet14.7 g
Oksekød, slag, råt14.4 g
Oksekød, tværreb, råt14.3 g
Tidselolie14.3 g
Svinekød, uspec., fedt, råt14.3 g
Safflowerolie (højt linolsyreindhold)14.3 g
Oksekød, tykbryst, råt14 g
Lammekød, slag, råt13.6 g
Koriander, frø13.6 g
Svinebryst, stegestykke med svær, rå13.5 g
Oksekød, uspec., fedt, råt13.5 g
Wienerbrød, spandauer13.5 g
Kartoffelchips, grove13.3 g
Oksekød, tyndbryst, råt13.3 g
Løg, ristede13.1 g
Wienerbrød, kringle/stang13.1 g
Kartoffel, chips (franske kartofler)13.1 g
Lammekød, bryst, råt13 g
Hvedekimolie12.9 g
Svinekød, revelsben, rå12.8 g
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt12.7 g
Dressing, blue cheese12.3 g
Ål, røget12.2 g
Ål, rå12.2 g
Rullepølse, lammekød12 g
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå12 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+11.9 g
Valnød11.8 g
Avocado, rå11.8 g
Flødechokolade med nødder11.8 g
Remoulade, fedtreduceret, uspec.11.8 g
Pop corn, microovn11.8 g
Lammekød, rygstykke, råt11.6 g
Lammekød, uspec., råt11.5 g
Wienerbrød, uspec.11.5 g
Palmekerneolie11.4 g
Medisterpølse, røget11.3 g
Spegesild11.2 g
Wienerbrød, julekage11.1 g
Dressing, creme fraiche11.1 g
Wienerbrød, smørkrans11.1 g
Pølse, hot dog11 g
Kogechokolade11 g
Skærekage, mazarinkage11 g
Småkage, finsk brød11 g
Pølse, cervelatpølse10.9 g
Wienerpølse, ristet10.9 g
Kalvekød, fedt, råt10.8 g
Tørkage, linse10.7 g
Wienerpølse10.7 g
Sild, marineret, i karrysauce10.5 g
Skærekage, formkage, uspec.10.3 g
Kogt oksebryst10.3 g
Creme fraiche 38 %10.3 g
Esrom, 60+10.3 g
Dressing, mayonnaise10.3 g
Havarti, 60+10.3 g
Småkage, vanillekranse10.2 g
Æg, blomme, rå10.2 g
Fløde 38 %, piskefløde10.2 g
Rullepølse10.2 g
Hellefisk, røget10.2 g
Oksekød, entrecote med kappe, rå10.2 g
Kødpølse10.2 g
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver10.1 g
Dressing, fransk10.1 g
Svinekød, nakkekam med svær, rå10.1 g
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis10 g
Svinekød, spareribs, rå9.99 g
Flødeost, 70+9.9 g
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt9.9 g
Skinke med skank, rå9.9 g
Pølser, cocktailpølser9.81 g
Makrel, rå9.8 g
Flødechokolade9.8 g
Danablu 60+9.7 g
Due, kød og skind, rå9.7 g
Svinekød, ribbensteg, rå9.65 g
Makrel, røget9.6 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå9.54 g
Croissant9.5 g
Mørk chokolade9.4 g
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost9.4 g
Blodpølse9.4 g
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet9.37 g
Bacon i skiver, rå9.3 g
Paté, pålæg9.3 g
Fennikel, frø9.3 g
Snacks, ekstruderet, majsbasis9.2 g
Tebirkes9.2 g
Bacon i tern, rå9.16 g
Svinebryst, kogestykke med svær, rå9.1 g
Skærekage, sandkage9 g
Brie, 60+9 g
Sprængt nakke, svinekød8.9 g
Småkage, uspec.8.9 g
Cheddar, 50+8.9 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost8.8 g
Mynster, 50+8.7 g
Flødeost, 60+8.5 g
Sild, marineret8.5 g
Dressing, thousand island8.5 g
Chesire, 50+8.4 g
Fontina, 50+8.3 g
Skærekage, chokoladekage/-pie8.3 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå8.3 g
Oliven, grønne, marinerede, konserves8.2 g
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt8.2 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå8.2 g
St. Paulin, 50+8.2 g
Sylte8.2 g
Hellefisk, rå8.1 g
Gruyere, 45+8.1 g
Leverpostej8 g
Nøddepasta, Nutella8 g
Wienerpølse, konserves8 g
Hellefisk, gravad8 g
Mycella, 50+8 g
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå7.9 g
Svenbo, 45+7.9 g
Roquefort, 50+7.9 g
Danablu 50+7.9 g
Emmentaler, 45+7.8 g
Svinekam med svær, rå7.74 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå7.74 g
Oksekød, spidsbryst, råt7.7 g
Parmesan, revet7.7 g
Kartoffel, pommes frites, friturestegte7.7 g
Stenbider, rå7.7 g
Samsø, 45+7.5 g
Maribo, 45+7.5 g
Skærekage, citronkage7.5 g
Brie, 50+7.5 g
Medisterpølse, rå7.5 g
Fynbo, 45+7.5 g
Svinekød, ribsteaks, rå7.45 g
Sild, marineret, kryddersild7.4 g
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå7.3 g
Oksekød, hakket, råt7.3 g
Kiks, fuldkorns-, digestivetype7.3 g
Cacao, pulver7.3 g
Myseost, 33+7.3 g
Havarti, 45+7.2 g
Sødmælkspulver7.2 g
Svinebryst, slag, rullesteg, råt7.2 g
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå7.2 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt7.1 g
Oksekød, culotte, rå7.1 g
Dressing, italiensk7.1 g
Camembert, 50+7.1 g
Danbo, 45+7.1 g
Fontina, 45+7 g
Snacks, ekspanderet, majsbasis6.9 g
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt6.9 g
Sild, rå6.9 g
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå6.9 g
Ost, fast, 45+, alle typer6.9 g
Esrom, 45+6.9 g
Svinekød, rullesteg af slag, rå6.82 g
Mozzarella, 45+6.8 g
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå6.8 g
Feta, 50+6.8 g
Oksekød, uspec., middelfedt, råt6.7 g
Pop Corn (poppede majskærner)6.7 g
Kylling, kød og skind, friturestegt6.7 g
Hingino, 32+6.7 g
Høne, kød og skind, rå6.6 g
Smelteost, 45+6.6 g
Parmesan, 32+6.5 g
Æg, and, rå6.5 g
Makrel, filet, naturel, konserves6.5 g
Grana, 32+6.5 g
Fårekød, bov, rå6.4 g
Oksekød, tykkam, rå6.4 g
Sild, høstsild, fedsild, rå6.3 g
Birkes, frø6.3 g
Elbo, 40+6.3 g
Kyllingepølse, pålæg6.2 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt6.2 g
Skinke, røget, kogt6.2 g
Poulard, kød og skind, rå6.1 g
Ost, fast, 40+, alle typer6.1 g
Camembert, 45+6 g
Brisling (sardin), i tomat, konserves5.9 g
Skinke, røget5.9 g