'; ?> Fødevarer, højt indhold: total-N - Forside

Fødevarer, højt indhold: total-N

Vis fødevarer, lavt indhold

total-N pr. 100 g 
Gelatine13.9 g
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV13.8 g
Æg, hvide, tørret13 g
Flæskesvær, snacks9.3 g
Æg, hele, tørret7.6 g
Sojamel6.5 g
Kødextrakt, flydende, Bovril6.3 g
Parmesan, revet6 g
Gær, tørret5.7 g
Skummetmælkspulver5.7 g
Sojabønner, tørrede5.7 g
Lucerne, alfalfa, frø5.6 g
Æg, blomme, tørret5.5 g
Parmesan, 32+5.3 g
Grana, 32+5.3 g
Hingino, 32+5.1 g
Laks, saltet4.98 g
Jordnød, tørret4.8 g
Hvedekim, rå4.8 g
Ost, fast, 20+, alle typer4.7 g
Havarti, 30+4.7 g
Gruyere, 45+4.7 g
Samsø, 30+4.7 g
Bækforel, filet, røget4.7 g
Maribo, 30+4.6 g
Danbo, 30+4.5 g
Kylling, kød og skind, friturestegt4.5 g
Danbo, 20+4.5 g
Ost, fast, 30+, alle typer4.5 g
Smelteost, 20+4.5 g
Mozzarella, 30+4.5 g
Skinke, røget4.5 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)4.5 g
Emmentaler, 45+4.4 g
Tun, rå4.4 g
Gærekstrakt, marmite4.4 g
Røde linser, tørrede, rå4.4 g
Svenbo, 45+4.3 g
Torsk, rogn, røget4.3 g
Sødmælkspulver4.3 g
Samsø, 45+4.2 g
Maribo, 45+4.2 g
Linser, tørrede, uspec.4.2 g
Elbo, 40+4.2 g
Jordnøddesmør4.2 g
Smelteost, 30+4.1 g
Fynbo, 45+4.1 g
Sesamfrø, afskallede4.1 g
Cheddar, 50+4.1 g
Pistacienød, tørristet4 g
Tun i olie, konserves4 g
Hørfrø, rå4 g
Brune linser, tørrede, rå4 g
Ost, fast, 40+, alle typer4 g
Mandel, rå4 g
Tun i vand, konserves4 g
Kuller, paneret, stegt4 g
Fontina, 45+3.9 g
Klipfisk3.9 g
Sardin, i olie, konserves3.9 g
Pistacienød, tørret3.9 g
Camembert, 30+3.9 g
Brisling (sardin), i olie, konserves3.9 g
Kylling, kød og skind, grillstegt3.9 g
Ost, fast, 45+, alle typer3.9 g
Havarti, 45+3.8 g
Chesire, 50+3.8 g
Reje, kogt3.8 g
Rype, kød, rå3.8 g
Hvalkød, råt3.8 g
Mozzarella, 45+3.8 g
Smelteost, 45+3.8 g
Esrom, 45+3.8 g
Fasan, kød, rå3.8 g
Musling, kogt3.8 g
Mungbønner, tørrede, rå3.8 g
Figuraost, 10+3.76 g
Fontina, 50+3.7 g
St. Paulin, 50+3.7 g
Krabbekløer, rå3.7 g
Sælkød, råt3.7 g
Danbo, 45+3.7 g
Mynster, 50+3.7 g
Krabbekløer, konserves3.7 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt3.6 g
Svinefilet, helt afpudset, rå3.6 g
Cacao, pulver3.6 g
Gås, kød, rå3.6 g
Fasan, kød og skind, rå3.6 g
Oksekød, inderlår uden kappe, rå3.6 g
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå3.6 g
Kanin, kød, rå3.6 g
Kalkunkød, hakket, råt3.6 g
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå3.58 g
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå3.58 g
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå3.57 g
Svinekød, mørbrad royal, rå3.56 g
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå3.55 g
Kalvekød, helt magert3.5 g
Lever, høne, rå3.5 g
Hare, rå3.5 g
Svinekød, uspec., magert, råt3.5 g
Koriander, blade, tørrede3.5 g
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå3.5 g
Torsk, rogn, rå3.5 g
Gule ærter (flækærter), rå3.5 g
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå3.5 g
Roastbeef3.5 g
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt3.5 g
Helt, rå3.5 g
Kalkun, kød, rå3.5 g
Oksekød, uspec., helt magert, råt3.5 g
Skinkeschnitzel, inderlår, rå3.46 g
Svinekød, kæbeklump, rå3.43 g
Hvide bønner, tørrede3.4 g
Lever, svin, rå3.4 g
Hornfisk, rå3.4 g
Laks, gravad3.4 g
Oksekød, skank (osso-buco), rå3.4 g
Oksekød, klump uden kappe, rå3.4 g
Svinemørbrad, afpudset, rå3.4 g
Kalvekød, magert, råt3.4 g
Oksekød, uspec., magert, råt3.4 g
Kylling, bryst, kød og skind, rå3.4 g
Oksekød, inderlår med kappe, rå3.4 g
Oksekød, lårtunge, rå3.4 g
Camembert, 45+3.4 g
Mycella, 50+3.4 g
Kogt oksebryst3.4 g
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg3.4 g
Laks, røget, udskåret3.4 g
Oksekød, yderlår, råt3.4 g
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt3.38 g
Svinekotelet, fadkotelet, rå3.32 g
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå3.31 g
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt3.31 g
Bækforel, rå3.3 g
Bayonneskinke, udbenet3.3 g
Oksekød, mellemskært, råt3.3 g
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg3.3 g
Sesamfrø, hele, tørrede3.3 g
Kippers i olie, konserves3.3 g
Helleflynder, rå3.3 g
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt3.3 g
Helleflynder, røget3.3 g
Sild, røget3.3 g
Sej, filet, dybfrost3.3 g
Kikærter, tørrede, rå3.3 g
Brie, 45+3.3 g
Høne, kød, rå3.3 g
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå3.3 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt3.3 g
Svinekød, skinketern af yderlår, rå3.28 g
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå3.28 g
Svinekød, bov i tern, rå3.23 g
Svinekød, nakkekotelet, rå3.2 g
Fårekød, kølle, rå3.2 g
Rødfisk, lille, filet, rå3.2 g
Ørred, hav-, rå3.2 g
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå3.2 g
Svinekam uden svær, rå3.2 g
Kylling, kød, rå3.2 g
Laks, rå3.2 g
Lange, filet, rå3.2 g
And, brystkød, rå3.2 g
Makrel, filet, naturel, konserves3.2 g
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå3.2 g
Spegepølse, oksekød3.2 g
Cashewnød, olieristet3.2 g
Dild, tørret3.2 g
Kalkun, kød og skind, rå3.2 g
Kalvekød, middelfedt, råt3.2 g
Krabbe, kogt3.2 g
Laks, konserves3.2 g
Due, kød, rå3.2 g
Oksekød, uspec., middelfedt, råt3.2 g
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå3.2 g
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå3.2 g
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå3.2 g
Danablu 50+3.2 g
Lammekød, kølle, uspec., rå3.2 g
Lever, okse, rå3.2 g
Lammekød, kølle, afpudset, rå3.2 g
Roquefort, 50+3.2 g
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå3.2 g
Svinebov, helt afpudset, rå3.2 g
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt3.2 g
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå3.2 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede3.2 g
Svinekød, vikingsteaks, rå3.18 g
Skinkemignon, rå3.18 g
Svinekød, bovsteaks, rå3.18 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå3.1 g
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå3.1 g
Kongeål (pighaj), rå3.1 g
Lever, kylling, rå3.1 g
Hummer, rå3.1 g
Røget svinefilet3.1 g
Lubbe, rå3.1 g
Brie, 50+3.1 g
Sandart, rå3.1 g
Oksekød, hakket, råt3.1 g
Sprængt nakke, svinekød3.1 g
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå3.1 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt3.1 g
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå3.1 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå3.1 g
Kaffe, instant, pulver3.1 g
Jomfruhummer, rå3.1 g
Sej, filet, rå3.1 g
Camembert, 50+3.1 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt3.1 g
Oksekød, culotte, rå3.1 g
Havarti, 60+3.1 g
Te, blade3.1 g
Rødfisk, rå3.1 g
Kylling, vinge, kød og skind, rå3.1 g
Ørred, dam-, sø-, rå3.1 g
Sild, høstsild, fedsild, rå3.1 g
Oksekød, tykkam, rå3.1 g
Ål, røget3.1 g
Svinekød, bagskank uden svær, rå3.1 g
Svinekam med svær, rå3.09 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå3.09 g
Brune bønner, tørrede3 g
Torsk, filet, røget, med skind3 g
Hummer, kogt3 g
Lever, ande, rå3 g
Salt kød3 g
Due, kød og skind, rå3 g
Lammekød, bov, rå3 g
Gedde, rå3 g
Torsk, filet, stegt3 g
Poulard, kød og skind, rå3 g
Kuller, rå3 g
Esrom, 60+3 g
Kylling, kød og skind, rå3 g
Lever, kalv, rå3 g
Hestekød, råt3 g
Hummer, konserves3 g
Lammekød, kølle, med fedt, rå3 g
Torsk, filet, rå3 g
Torsk, filet, kogt3 g
Sperling, kød, rå3 g
Kylling, lår, kød og skind, rå3 g
Makrel, røget3 g
Rullepølse, lammekød3 g
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt3 g
Svinebov med svær, rå3 g
Kalvekød, fedt, råt3 g