'; ?> Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå - Forside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.7 %
   Fedt, total75.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1113kJ
Protein, total16.5g
   total-N2.64g
Fedt, total22.5g
   mættede fedtsyrer8.24g
   monoumætt. fedtsyrer9.54g
   polyumætt. fedtsyrer2.52g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand60.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.76μg
   D3 cholecalciferol0.18μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.53mg
B2-vitamin, riboflavin0.22mg
Niacin5.9NE
   niacin2.9mg
   tryptofans bidrag3mg
B6-vitamin0.27mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K230mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P150mg
Jern, Fe0.89mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.02g
C12:00.034g
C14:00.34g
C16:05.08g
C18:02.71g
C20:00.055g
C16:1, n-70.55g
C18:1, n-97.98g
C18:1, n-70.84g
C20:1, n-110.17g
C18:2, n-62.31g
C18:3, n-30.21g
Andre fedtsyrer0.33g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.24g
Sum monoumættede9.54g
Sum polyumættede2.52g
Sum n-3 fedtsyrer0.21g
Sum n-6 fedtsyrer2.31g
Transfedtsyrer, total0.1g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin790mg
Leucin1190mg
Lysin1450mg
Methionin400mg
Cystin110mg
Phenylalanin610mg
Tyrosin550mg
Threonin690mg
Tryptofan180mg
Valin870mg
Arginin980mg
Histidin610mg
Alanin980mg
Asparaginsyre1450mg
Glutaminsyre2140mg
Glycin840mg
Prolin660mg
Serin630mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5023