'; ?> Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå - Forside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total83.9 %
   Fedt, total16.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi448kJ
Protein, total22.2g
   total-N3.55g
Fedt, total1.9g
   mættede fedtsyrer0.7g
   monoumætt. fedtsyrer0.8g
   polyumætt. fedtsyrer0.21g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand75g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.48μg
   D3 cholecalciferol0.06μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.83mg
B2-vitamin, riboflavin0.156mg
Niacin11.3NE
   niacin7.3mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.353mg
Pantothensyre0.88mg
Biotin0.88μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K370mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P215mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.002g
C12:00.003g
C14:00.029g
C16:00.43g
C18:00.23g
C20:00.005g
C16:1, n-70.046g
C18:1, n-90.67g
C18:1, n-70.071g
C20:1, n-110.014g
C18:2, n-60.19g
C18:3, n-30.018g
Andre fedtsyrer0.028g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.7g
Sum monoumættede0.8g
Sum polyumættede0.21g
Sum n-3 fedtsyrer0.018g
Sum n-6 fedtsyrer0.19g
Transfedtsyrer, total0.009g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1060mg
Leucin1600mg
Lysin1950mg
Methionin530mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin750mg
Threonin920mg
Tryptofan240mg
Valin1170mg
Arginin1310mg
Histidin820mg
Alanin1310mg
Asparaginsyre1950mg
Glutaminsyre2880mg
Glycin1140mg
Prolin890mg
Serin850mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5006