'; ?> Hindbær, dybfrost - Forside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Hindbær, dybfrost

Rubus idaeus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8.8 %
   Fedt, total19.8 %
   Kulhydrat, total71.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi228kJ
Protein, total1.4g
   total-N0.2g
Fedt, total1.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total11.3g
   kulhydrat, tilgængelig6.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.4g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand85.9g

Vitaminer
A-vitamin3.5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten42μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.4aTE
   alfa-tokoferol1.4mg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.75NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.25mg
B6-vitamin0.09mg
Pantothensyre0.24mg
Biotin1.9μg
Folat44μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin24mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K228mg
Calcium, Ca19.7mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P38mg
Jern, Fe0.55mg
Kobber, Cu0.105mg
Zink, Zn0.34mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr0.8μg
Selen, Se0.189μg
Nikkel, Ni17.9μg

Kulhydrater
Fructose1.22g
Glucose0.75g
Maltose0g
Saccharose0.08g
Sukkerarter, ialt2.05g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.089g
C18:00.015g
C18:1, n-90.103g
C18:2, n-60.473g
C18:3, n-30.401g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.104g
Sum monoumættede0.103g
Sum polyumættede0.873g
Sum n-3 fedtsyrer0.401g
Sum n-6 fedtsyrer0.473g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan15mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1554