'; ?> Koriander, blade, friske - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Koriander, blade, friske

Coriandrum sativum
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total30.4 %
   Fedt, total16.2 %
   Kulhydrat, total53.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi92kJ
Protein, total2.1g
   total-N0.3g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total3.7g
   kulhydrat, tilgængelig0.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.8g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand92.2g

Vitaminer
A-vitamin328RE
   Retinol0μg
   ß-caroten3930μg
E-vitamin2.5aTE
   alfa-tokoferol2.5mg
K-vitamin310μg
B1-vitamin, thiamin0.067mg
B2-vitamin, riboflavin0.162mg
Niacin1.11NE
   niacin1.11mg
B6-vitamin0.149mg
Pantothensyre0.57mg
Folat62μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin27mg

Mineraler
Natrium, Na46mg
Kalium, K521mg
Calcium, Ca67mg
Magnesium, Mg26mg
Phosphor, P48mg
Jern, Fe1.77mg
Kobber, Cu0.225mg
Zink, Zn0.5mg
Mangan, Mn0.426mg
Selen, Se0.9μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.87g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.012g
C18:00.001g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.273g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.04g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.013g
Sum monoumættede0.275g
Sum polyumættede0.04g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.04g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1475