'; ?> Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.1 %
   Fedt, total18.2 %
   Kulhydrat, total69.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1130kJ
Protein, total8.3g
   total-N1.4g
Fedt, total5.6g
   mættede fedtsyrer1.1g
   monoumætt. fedtsyrer1.4g
   polyumætt. fedtsyrer2.5g
Kulhydrat, total48g
   kulhydrat, tilgængelig44.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.8g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand36g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.5aTE
B1-vitamin, thiamin0.118mg
B2-vitamin, riboflavin0.067mg
Niacin1.4NE
   tryptofans bidrag1.4mg
B6-vitamin0.053mg
Folat50.3μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na396mg
Kalium, K154mg
Calcium, Ca29mg
Magnesium, Mg38mg
Phosphor, P126mg
Jern, Fe1.4mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn1mg
Jod, I20μg
Mangan, Mn0.81mg
Chrom, Cr3.6μg
Selen, Se4.1μg
Nikkel, Ni11μg

Kulhydrater
Stivelse40g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.91g
C18:00.23g
C20:00g
C22:00.003g
C16:1, n-70g
C18:1, n-91.3g
C18:1, n-70.049g
C20:1, n-110g
C18:2, n-62.3g
C18:3, n-30.24g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.14g
Sum monoumættede1.35g
Sum polyumættede2.54g
Sum n-3 fedtsyrer0.24g
Sum n-6 fedtsyrer2.3g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1467