'; ?> Paté, pålæg - Forside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Paté, pålæg

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total20.3 %
   Fedt, total75.8 %
   Kulhydrat, total3.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1065kJ
Protein, total13g
   total-N2.1g
Fedt, total21.7g
   mættede fedtsyrer7.1g
   monoumætt. fedtsyrer9.3g
   polyumætt. fedtsyrer2.8g
Kulhydrat, total2.5g
   kulhydrat, tilgængelig2.3g
   kostfibre0.2g
Alkohol0g
Aske2.7g
Vand60.1g

Vitaminer
A-vitamin8800RE
   Retinol8800μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin1.07aTE
   alfa-tokoferol1.07mg
B1-vitamin, thiamin0.196mg
B2-vitamin, riboflavin1.11mg
Niacin8.1NE
   niacin5.6mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre1.67mg
Biotin27μg
Folat252μg
B12-vitamin9.9μg
C-vitamin21.3mg
   L-ascorbinsyre21.3mg

Mineraler
Natrium, Na944mg
Kalium, K180mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg14.1mg
Phosphor, P163mg
Jern, Fe6.08mg
Kobber, Cu0.49mg
Zink, Zn2.68mg
Mangan, Mn0.14mg
Chrom, Cr2.5μg
Selen, Se21μg
Nikkel, Ni1.6μg

Kulhydrater
C10:00g
C12:00g
C14:00.26g
C16:04.4g
C18:02.43g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.46g
C18:1, n-98.6g
C20:1, n-110.158g
C18:2, n-62.4g
C18:3, n-30.201g
C20:4, n-60.192g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0.5g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.09g
Sum monoumættede9.32g
Sum polyumættede2.79g
Sum n-3 fedtsyrer0.201g
Sum n-6 fedtsyrer2.59g
Transfedtsyrer, total0.101g

Cholesterol
Cholesterol127mg

Aminosyrer
Tryptofan150mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1454