'; ?> Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg - Forside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Hønsefugle

Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg

Gallus domesticus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total73.2 %
   Fedt, total25.4 %
   Kulhydrat, total1.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi475kJ
Protein, total20.6g
   total-N3.3g
Fedt, total3.2g
   mættede fedtsyrer0.8g
   monoumætt. fedtsyrer1.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total0.4g
   kulhydrat, tilgængelig0.4g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.4g
Vand72.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin0.31aTE
   alfa-tokoferol0.31mg
B1-vitamin, thiamin0.33mg
B2-vitamin, riboflavin0.084mg
Niacin12.6NE
   niacin9.1mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre2.2mg
Biotin2.7μg
Folat17μg
B12-vitamin0.36μg
C-vitamin51mg
   L-ascorbinsyre51mg

Mineraler
Natrium, Na1120mg
Kalium, K378mg
Calcium, Ca12.8mg
Magnesium, Mg27.5mg
Phosphor, P225mg
Jern, Fe0.42mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn0.59mg
Mangan, Mn0.027mg
Chrom, Cr2.9μg
Selen, Se11μg
Nikkel, Ni1.1μg

Kulhydrater
C10:00g
C12:00g
C14:00.029g
C16:00.56g
C18:00.26g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.076g
C18:1, n-91.05g
C20:1, n-110.017g
C18:2, n-60.65g
C18:3, n-30.064g
C20:4, n-60.036g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.849g
Sum monoumættede1.14g
Sum polyumættede0.75g
Sum n-3 fedtsyrer0.064g
Sum n-6 fedtsyrer0.686g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol53mg

Aminosyrer
Tryptofan210mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1449