'; ?> Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total48.9 %
   Fedt, total51.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi704kJ
Protein, total20.5g
   total-N3.3g
Fedt, total9.6g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand70g

Vitaminer
A-vitamin10.1RE
   Retinol10.1μg
D-vitamin0.5μg
E-vitamin0.41aTE
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.167mg
Niacin4NE
   niacin4mg
B6-vitamin0.26mg
Pantothensyre0.33mg
Biotin1.3μg
Folat9.6μg
B12-vitamin2.1μg

Mineraler
Natrium, Na64mg
Kalium, K304mg
Calcium, Ca6.9mg
Magnesium, Mg19.4mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe2.3mg
Kobber, Cu0.068mg
Zink, Zn4.15mg
Mangan, Mn0.009mg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Cholesterol63mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1342