'; ?> Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.9 %
   Fedt, total22.9 %
   Kulhydrat, total66.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1004kJ
Protein, total6.9g
   total-N1.2g
Fedt, total6.5g
   mættede fedtsyrer0.7g
   monoumætt. fedtsyrer1.2g
   polyumætt. fedtsyrer3.7g
Kulhydrat, total42g
   kulhydrat, tilgængelig34.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre7.5g
Alkohol0g
Aske2.2g
Vand43g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
B1-vitamin, thiamin0.25mg
B2-vitamin, riboflavin0.081mg
Niacin1.27NE
   niacin1.28mg
   tryptofans bidrag1.27mg
B6-vitamin0.122mg
Biotin8.3μg
Folat34μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na482mg
Kalium, K263mg
Calcium, Ca44mg
Magnesium, Mg70mg
Phosphor, P181mg
Jern, Fe1.8mg
Kobber, Cu0.28mg
Zink, Zn1.5mg
Jod, I21μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.6μg
Nikkel, Ni26.4μg

Kulhydrater
Stivelse29g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.002g
C16:00.476g
C18:00.211g
C20:00g
C22:00.019g
C16:1, n-70g
C18:1, n-91.2g
C18:1, n-70.047g
C20:1, n-110g
C18:2, n-62.79g
C18:3, n-30.946g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.708g
Sum monoumættede1.25g
Sum polyumættede3.73g
Sum n-3 fedtsyrer0.946g
Sum n-6 fedtsyrer2.79g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1315