'; ?> Tørkage, linse - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Tørkage, linse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.5 %
   Fedt, total49.8 %
   Kulhydrat, total44.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1836kJ
Protein, total6.1g
   total-N1.1g
Fedt, total24.5g
   mættede fedtsyrer9g
   monoumætt. fedtsyrer10.7g
   polyumætt. fedtsyrer3g
Kulhydrat, total49.1g
   kulhydrat, tilgængelig48.1g
   tilsat sukker20g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand18.1g

Vitaminer
C4:00g
C6:00g
C8:00.098g
C10:00.098g
C12:00.786g
C14:00.687g
C16:05.7g
C18:01.67g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-910.7g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-62.46g
C18:3, n-30.589g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede9.04g
Sum monoumættede10.7g
Sum polyumættede3.04g
Sum n-3 fedtsyrer0.589g
Sum n-6 fedtsyrer2.46g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1298