'; ?> Oksekød, hakket, råt - Forside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, hakket, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total35 %
   Fedt, total65 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi920kJ
Protein, total19.3g
   total-N3.1g
Fedt, total16g
   mættede fedtsyrer7.3g
   monoumætt. fedtsyrer7.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand65.5g

Vitaminer
A-vitamin12.4RE
   Retinol12.4μg
D-vitamin0.6μg
E-vitamin0.4aTE
B1-vitamin, thiamin0.046mg
B2-vitamin, riboflavin0.155mg
Niacin3.7NE
   niacin3.7mg
B6-vitamin0.235mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin1.3μg
Folat9.72μg
B12-vitamin1.9μg

Mineraler
Magnesium, Mg18mg
Jern, Fe2.1mg
Zink, Zn4.2mg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.495g
C16:04.29g
C18:02.48g
C20:00g
C22:00.083g
C24:00g
C14:1, n-50.165g
C16:1, n-70.66g
C18:1, n-96.44g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.083g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.248g
C18:3, n-30.083g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.34g
Sum monoumættede7.34g
Sum polyumættede0.331g
Sum n-3 fedtsyrer0.083g
Sum n-6 fedtsyrer0.248g
Transfedtsyrer, total0.556g

Cholesterol
Cholesterol67mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1296