'; ?> Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt - Forside » Fedtsoffer og fedtstofprodukter » Margariner

Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.5 %
   Fedt, total99.2 %
   Kulhydrat, total0.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2634kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total70.6g
   mættede fedtsyrer21.4g
   monoumætt. fedtsyrer20.9g
   polyumætt. fedtsyrer23.5g
Kulhydrat, total0.5g
   kulhydrat, tilgængelig0.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2g
Vand26.1g

Vitaminer
A-vitamin810RE
   Retinol780μg
   ß-caroten360μg
D-vitamin0μg
E-vitamin32.5aTE
   alfa-tokoferol32.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0.206NE
   niacin0.023mg
   tryptofans bidrag0.183mg
B6-vitamin0.003mg
Pantothensyre0.084mg
Biotin0μg
Folat2μg
B12-vitamin0.1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na550mg
Kalium, K42mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg1.8mg
Phosphor, P23mg
Jern, Fe0.09mg
Kobber, Cu0mg
Zink, Zn0.047mg
Jod, I1.5μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr9.4μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni8.7μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:02.8g
C14:01.19g
C16:012.8g
C18:04.6g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-919.8g
C18:1, n-70.86g
C20:1, n-110.27g
C22:1, n-90g
C24:1, n-90g
C18:2, n-621.5g
C18:3, n-32.04g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer1.2g

Fedtsyresummer
Sum mættede21.4g
Sum monoumættede20.9g
Sum polyumættede23.5g
Sum n-3 fedtsyrer2.04g
Sum n-6 fedtsyrer21.5g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin46mg
Leucin75mg
Lysin60mg
Methionin19mg
Cystin7mg
Phenylalanin36mg
Tyrosin36mg
Threonin35mg
Tryptofan11mg
Valin50mg
Arginin28mg
Histidin20mg
Alanin26mg
Asparaginsyre58mg
Glutaminsyre160mg
Glycin16mg
Prolin74mg
Serin41mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1252