'; ?> Sælkød, råt - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Anden fisk

Sælkød, råt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total80.1 %
   Fedt, total19.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi494kJ
Protein, total23.4g
   total-N3.7g
Fedt, total2.6g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand73.6g

Vitaminer
A-vitamin120RE
   Retinol120μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin3.5μg
E-vitamin3.5aTE
B1-vitamin, thiamin0.2mg
B2-vitamin, riboflavin0.88mg
Niacin6NE
   niacin6mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na183mg
Kalium, K285mg
Calcium, Ca16mg
Magnesium, Mg30mg
Phosphor, P213mg
Jern, Fe12.1mg
Zink, Zn2.5mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1171