'; ?> Hvalkød, råt - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Anden fisk

Hvalkød, råt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total81.4 %
   Fedt, total18.6 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi488kJ
Protein, total23.5g
   total-N3.8g
Fedt, total2.4g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer1.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand74.3g

Vitaminer
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.22mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na93mg
Kalium, K320mg
Magnesium, Mg33mg
Phosphor, P195mg
Jern, Fe3.7mg
Zink, Zn1.4mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1170