'; ?> Solbær, syltede - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Solbær, syltede

Ribes nigrum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.2 %
   Fedt, total1.8 %
   Kulhydrat, total97 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi849kJ
Protein, total0.6g
   total-N0.1g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total49g
   kulhydrat, tilgængelig48g
   tilsat sukker44g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand49.8g

Vitaminer
E-vitamin0.35aTE
   alfa-tokoferol0.35mg
Niacin0.083NE
   tryptofans bidrag0.083mg

Mineraler
Sukkerarter, ialt49g

Fedtsyrer
C16:00.068g
C18:00.006g
C18:1, n-90.025g
C18:2, n-60.147g
C18:3, n-30.074g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.074g
Sum monoumættede0.025g
Sum polyumættede0.221g
Sum n-3 fedtsyrer0.074g
Sum n-6 fedtsyrer0.147g

Cholesterol
Tryptofan5mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1163