'; ?> Kirsebær, syltede - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Kirsebær, syltede

Prunus avium (L.) L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.8 %
   Fedt, total0.6 %
   Kulhydrat, total96.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi610kJ
Protein, total1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total35g
   kulhydrat, tilgængelig34.4g
   tilsat sukker31g
   kostfibre0.6g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand63.7g

Vitaminer
A-vitamin4.17RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.04aTE
Niacin0.083NE
   tryptofans bidrag0.083mg

Mineraler
Calcium, Ca12mg
Phosphor, P19.4mg
Jod, I0.7μg
Selen, Se0.3μg

Kulhydrater
C14:00.001g
C16:00.016g
C18:00.005g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.027g
C18:2, n-60.015g
C18:3, n-30.015g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.022g
Sum monoumættede0.029g
Sum polyumættede0.03g
Sum n-3 fedtsyrer0.015g
Sum n-6 fedtsyrer0.015g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin18mg
Leucin26mg
Lysin34mg
Methionin4mg
Cystin3mg
Phenylalanin18mg
Tyrosin11mg
Threonin19mg
Tryptofan5mg
Valin24mg
Arginin15mg
Histidin12mg
Alanin27mg
Asparaginsyre530mg
Glutaminsyre34mg
Glycin21mg
Prolin29mg
Serin29mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1143