'; ?> Jordbærmarmelade - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Jordbærmarmelade

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.9 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total97.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi934kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total54g
   kulhydrat, tilgængelig52.8g
   tilsat sukker45g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand41g

Vitaminer
A-vitamin4.17RE
   Retinol0μg
   ß-caroten50μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin0.3NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.1mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0.21mg
Biotin1.8μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin14mg

Mineraler
Natrium, Na18mg
Kalium, K44mg
Calcium, Ca25mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.027mg
Jod, I1.4μg
Mangan, Mn0.021mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Fructose1.33g
Glucose1.17g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose45g
Sukkerarter, ialt47.5g

Fedtsyrer
C16:00.042g
C18:1, n-90.069g
C18:2, n-60.151g
C18:3, n-30.138g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.042g
Sum monoumættede0.069g
Sum polyumættede0.289g
Sum n-3 fedtsyrer0.138g
Sum n-6 fedtsyrer0.152g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin18mg
Leucin30mg
Lysin26mg
Methionin8mg
Cystin3mg
Phenylalanin17mg
Tyrosin8mg
Threonin17mg
Tryptofan6mg
Valin22mg
Arginin30mg
Histidin9mg
Alanin23mg
Asparaginsyre73mg
Glutaminsyre68mg
Glycin19mg
Prolin18mg
Serin22mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1142