'; ?> Ribsgele - Forside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Ribsgele

Ribes rubrum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.3 %
   Fedt, total0.4 %
   Kulhydrat, total99.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1010kJ
Protein, total0.2g
   total-N0g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total59g
   kulhydrat, tilgængelig59g
   tilsat sukker57g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand40.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
Niacin0.1NE
   niacin0.1mg

Mineraler
Natrium, Na20mg
Kalium, K73mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P10mg
Jern, Fe0.55mg
Zink, Zn0.02mg

Kulhydrater
C16:00.018g
C18:00.005g
C16:1, n-70.001g
C18:1, n-90.015g
C18:2, n-60.024g
C18:3, n-30.018g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.023g
Sum monoumættede0.016g
Sum polyumættede0.042g
Sum n-3 fedtsyrer0.018g
Sum n-6 fedtsyrer0.024g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1136