'; ?> Tebirkes - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Tebirkes

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.3 %
   Fedt, total49.8 %
   Kulhydrat, total42.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1739kJ
Protein, total7.7g
   total-N1.4g
Fedt, total23.5g
   mættede fedtsyrer7.8g
   monoumætt. fedtsyrer9.2g
   polyumætt. fedtsyrer4.8g
Kulhydrat, total45.2g
   kulhydrat, tilgængelig41.9g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand22.4g

Vitaminer
A-vitamin257RE
D-vitamin1.5μg
E-vitamin1.1aTE
B1-vitamin, thiamin0.118mg
B2-vitamin, riboflavin0.098mg
Niacin0.8NE
B6-vitamin0.06mg
Folat45μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na426mg
Kalium, K133mg
Calcium, Ca70mg
Magnesium, Mg24.8mg
Phosphor, P97mg
Jern, Fe1.76mg
Zink, Zn0.676mg
Jod, I5.9μg
Selen, Se1μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.294g
C16:05.68g
C18:01.57g
C20:00.196g
C22:00.098g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.098g
C18:1, n-99.11g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-64.02g
C18:3, n-30.784g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.84g
Sum monoumættede9.21g
Sum polyumættede4.8g
Sum n-3 fedtsyrer0.784g
Sum n-6 fedtsyrer4.02g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1133