'; ?> Croissant - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Croissant

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.6 %
   Fedt, total49.5 %
   Kulhydrat, total42.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1726kJ
Protein, total7.9g
   total-N1.4g
Fedt, total23.1g
   mættede fedtsyrer8g
   monoumætt. fedtsyrer9.5g
   polyumætt. fedtsyrer3.9g
Kulhydrat, total44.7g
   kulhydrat, tilgængelig42.2g
   kostfibre2.5g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand22.8g

Vitaminer
A-vitamin257RE
D-vitamin1.5μg
E-vitamin1.1aTE
B1-vitamin, thiamin0.132mg
B2-vitamin, riboflavin0.11mg
Niacin0.8NE
B6-vitamin0.051mg
Folat56μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na564mg
Kalium, K112mg
Calcium, Ca36.4mg
Magnesium, Mg15.6mg
Phosphor, P91mg
Jern, Fe0.98mg
Zink, Zn0.524mg
Jod, I5.9μg
Selen, Se1μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.298g
C16:05.67g
C18:01.69g
C20:00.199g
C22:00.099g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.099g
C18:1, n-99.15g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.199g
C22:1, n-90.099g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-63.18g
C18:3, n-30.696g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0.099g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.95g
Sum monoumættede9.54g
Sum polyumættede3.88g
Sum n-3 fedtsyrer0.696g
Sum n-6 fedtsyrer3.18g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1132