'; ?> Rundstykke, spansk - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Rundstykke, spansk

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.1 %
   Fedt, total7.8 %
   Kulhydrat, total79.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1185kJ
Protein, total9.4g
   total-N1.7g
Fedt, total2.5g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total56.6g
   kulhydrat, tilgængelig53.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske2g
Vand28.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.5aTE
   alfa-tokoferol0.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.177mg
B2-vitamin, riboflavin0.103mg
Niacin1.95NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag1.95mg
B6-vitamin0.068mg
Pantothensyre0.5mg
Biotin1.9μg
Folat70μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na529mg
Kalium, K146mg
Calcium, Ca72.8mg
Magnesium, Mg24.3mg
Phosphor, P137mg
Jern, Fe1.5mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.72mg
Jod, I2.5μg
Mangan, Mn0.6mg
Chrom, Cr6.2μg
Selen, Se3.1μg
Nikkel, Ni23.6μg

Kulhydrater
Fructose0.2g
Glucose0.1g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0.05g
Sukkerarter, ialt0.35g
Stivelse47.6g

Fedtsyrer
C18:2, n-61.08g
C18:3, n-30.108g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.648g
Sum n-3 fedtsyrer0.108g
Sum n-6 fedtsyrer1.08g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1131