'; ?> Kødextrakt, terning - Forside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Bouillon o.l.

Kødextrakt, terning

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total26.8 %
   Fedt, total33.4 %
   Kulhydrat, total39.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1004kJ
Protein, total16g
   total-N2.6g
Fedt, total8.9g
   mættede fedtsyrer4.2g
   monoumætt. fedtsyrer3.5g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total23.7g
   kulhydrat, tilgængelig23.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske48.2g
Vand3.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.17aTE
   alfa-tokoferol2.17mg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.243mg
Niacin4.57NE
   niacin4.47mg
   tryptofans bidrag0.1mg
B6-vitamin0.2mg
Folat32μg
B12-vitamin1μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na22500mg
Kalium, K511mg
Calcium, Ca60mg
Magnesium, Mg43.3mg
Phosphor, P320mg
Jern, Fe1mg
Kobber, Cu0mg
Zink, Zn0mg
Jod, I390μg
Selen, Se27.6μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse10.9g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.077g
C14:00.321g
C16:02.15g
C18:01.63g
C16:1, n-70.36g
C18:1, n-93.11g
C20:1, n-110.029g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.272g
C18:3, n-30.048g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.18g
Sum monoumættede3.5g
Sum polyumættede0.32g
Sum n-3 fedtsyrer0.048g
Sum n-6 fedtsyrer0.272g

Cholesterol
Cholesterol10mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1116