'; ?> Gær, tørret - Forside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Gær og gærprodukter

Gær, tørret

Saccharomyces
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total40.2 %
   Fedt, total3.8 %
   Kulhydrat, total56 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1327kJ
Protein, total35.6g
   total-N5.7g
Fedt, total1.5g
Kulhydrat, total49.6g
   kulhydrat, tilgængelig29.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre19.7g
Alkohol0g
Aske8.3g
Vand5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin2.33mg
B2-vitamin, riboflavin4mg
Niacin43.3NE
   niacin36mg
   tryptofans bidrag7.33mg
B6-vitamin2mg
Pantothensyre11mg
Biotin200μg
Folat4000μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na52mg
Kalium, K2000mg
Calcium, Ca44mg
Magnesium, Mg230mg
Phosphor, P1290mg
Jern, Fe16.1mg
Kobber, Cu5mg
Zink, Zn8mg
Jod, I10μg

Kulhydrater
Isoleucin1800mg
Leucin2400mg
Lysin2700mg
Methionin500mg
Cystin130mg
Phenylalanin1400mg
Tyrosin1200mg
Threonin1800mg
Tryptofan440mg
Valin2300mg
Arginin1900mg
Histidin740mg
Alanin2200mg
Asparaginsyre3500mg
Glutaminsyre4700mg
Glycin1800mg
Prolin1200mg
Serin1900mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1057