'; ?> Tang, agar - Forside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Krydderier

Tang, agar

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.9 %
   Fedt, total0.9 %
   Kulhydrat, total96.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1280kJ
Protein, total2.3g
   total-N0.4g
Fedt, total0.3g
Kulhydrat, total75g
   kulhydrat, tilgængelig70g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5g
Alkohol0g
Aske3.2g
Vand19.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin0NE
   niacin0mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na4mg
Kalium, K29mg
Calcium, Ca690mg
Phosphor, P14mg
Jern, Fe9mg
Kobber, Cu0.5mg
Zink, Zn1mg
Jod, I36000μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni200μg

Kulhydrater
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1050