'; ?> Surbrød - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Surbrød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.9 %
   Fedt, total11.2 %
   Kulhydrat, total77.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1051kJ
Protein, total7g
   total-N1.2g
Fedt, total3.2g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.5g
Kulhydrat, total49.9g
   kulhydrat, tilgængelig46g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.9g
Alkohol0g
Aske1.8g
Vand37.7g

Vitaminer
A-vitamin5.5RE
   Retinol0μg
   ß-caroten66μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.25aTE
   alfa-tokoferol0.25mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.085mg
B2-vitamin, riboflavin0.084mg
Niacin1.27NE
   niacin0.75mg
   tryptofans bidrag1.27mg
B6-vitamin0.12mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin3μg
Folat41.6μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na424mg
Kalium, K201mg
Calcium, Ca44.3mg
Magnesium, Mg34.6mg
Phosphor, P128mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.654mg
Jod, I2.4μg
Chrom, Cr7.2μg
Selen, Se2.18μg
Nikkel, Ni7.93μg

Kulhydrater
Fructose0.1g
Glucose0.05g
Lactose0g
Maltose1.37g
Saccharose0.05g
Sukkerarter, ialt1.57g

Fedtsyrer
C16:00.394g
C18:00.001g
C18:1, n-90.309g
C18:2, n-61.36g
C18:3, n-30.186g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.395g
Sum monoumættede0.309g
Sum polyumættede1.54g
Sum n-3 fedtsyrer0.186g
Sum n-6 fedtsyrer1.36g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin320mg
Leucin540mg
Lysin220mg
Methionin110mg
Cystin120mg
Phenylalanin350mg
Tyrosin150mg
Threonin210mg
Tryptofan76mg
Valin380mg
Arginin330mg
Histidin170mg
Alanin270mg
Asparaginsyre390mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin310mg
Prolin710mg
Serin370mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1027