'; ?> Risklid - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Mel

Risklid

Oryza sativa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.2 %
   Fedt, total42.5 %
   Kulhydrat, total45.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1657kJ
Protein, total13.4g
   total-N2.2g
Fedt, total20.9g
Kulhydrat, total49.7g
   kulhydrat, tilgængelig28.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre21g
Alkohol0g
Aske10g
Vand6.1g

Vitaminer
B1-vitamin, thiamin2.75mg
B2-vitamin, riboflavin0.284mg
Niacin3.17NE
   niacin34mg
   tryptofans bidrag3.17mg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na5mg
Kalium, K1485mg
Calcium, Ca57mg
Phosphor, P1677mg
Jern, Fe18.5mg

Kulhydrater
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin580mg
Leucin1000mg
Lysin490mg
Methionin310mg
Cystin160mg
Phenylalanin720mg
Tyrosin380mg
Threonin450mg
Tryptofan190mg
Valin880mg
Arginin1000mg
Histidin290mg
Alanin790mg
Asparaginsyre1200mg
Glutaminsyre2000mg
Glycin610mg
Prolin610mg
Serin670mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1023