'; ?> Risstivelse - Forside » Korn og stivelsesprodukter » Mel

Risstivelse

Oryza sativa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.9 %
   Fedt, total0 %
   Kulhydrat, total99.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1459kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total0g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total85g
   kulhydrat, tilgængelig85g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Vand14.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
K-vitamin0μg
Niacin0.183NE
   tryptofans bidrag0.183mg

Mineraler
Isoleucin35mg
Leucin62mg
Lysin29mg
Methionin19mg
Cystin9mg
Phenylalanin43mg
Tyrosin23mg
Threonin27mg
Tryptofan11mg
Valin52mg
Arginin60mg
Histidin17mg
Alanin47mg
Asparaginsyre71mg
Glutaminsyre120mg
Glycin36mg
Prolin36mg
Serin40mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1022