'; ?> Sild, paneret, stegt, i lage - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Mager saltvandsfisk

Sild, paneret, stegt, i lage

Clupea harengus harengus Linnaeus, 1758
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.3 %
   Fedt, total39.7 %
   Kulhydrat, total39 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi946kJ
Protein, total12g
   total-N1.92g
Fedt, total10g
Kulhydrat, total22g
   kulhydrat, tilgængelig21.8g
   tilsat sukker14g
   kostfibre0.2g
Alkohol0g

Vitaminer
K-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Sukkerarter, ialt14g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0915