'; ?> Kuller, paneret, stegt - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Kuller, paneret, stegt

Melanogrammus aeglefinus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total50.7 %
   Fedt, total45.3 %
   Kulhydrat, total4.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi827kJ
Protein, total25g
   total-N4g
Fedt, total10g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total2g
   kulhydrat, tilgængelig1.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.2g
Alkohol0g
Aske1g
Vand62g

Vitaminer
A-vitamin10RE
   Retinol10μg
   ß-caroten0μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.11mg
Niacin8.67NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag4.67mg
B6-vitamin0.078mg
C-vitamin2mg

Mineraler
Natrium, Na530mg
Kalium, K300mg
Calcium, Ca100mg
Phosphor, P120mg
Jern, Fe0.5mg

Kulhydrater
Lactose1g
Sukkerarter, ialt1g
Stivelse0.2g

Fedtsyrer
C18:2, n-64g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0g
Sum n-6 fedtsyrer4g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin1300mg
Leucin2100mg
Lysin2400mg
Methionin720mg
Cystin280mg
Phenylalanin1000mg
Tyrosin880mg
Threonin1200mg
Tryptofan280mg
Valin1400mg
Arginin1600mg
Histidin720mg
Alanin1700mg
Asparaginsyre2600mg
Glutaminsyre3800mg
Glycin1200mg
Prolin1000mg
Serin1200mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0913