'; ?> Sild, marineret, i madeirasauce - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sild, marineret, i madeirasauce

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.2 %
   Fedt, total61.9 %
   Kulhydrat, total13.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi966kJ
Protein, total14g
   total-N2.2g
Fedt, total16g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total8g
   kulhydrat, tilgængelig8g
   tilsat sukker8g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4g
Vand58g

Vitaminer
A-vitamin50RE
   Retinol50μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin10.7μg
E-vitamin1.8aTE
   alfa-tokoferol1.8mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin5.3NE
   niacin5.3mg
B6-vitamin0.1mg
Folat1.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1180mg
Kalium, K290mg
Calcium, Ca150mg
Phosphor, P250mg
Jern, Fe2mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt8g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C18:2, n-61g

Fedtsyresummer
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0g
Sum n-6 fedtsyrer1g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0912