'; ?> Sild, marineret, i karrysauce - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sild, marineret, i karrysauce

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.7 %
   Fedt, total70.8 %
   Kulhydrat, total18.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1181kJ
Protein, total7.6g
   total-N1.2g
Fedt, total22.4g
   mættede fedtsyrer3g
   monoumætt. fedtsyrer10.5g
   polyumætt. fedtsyrer7.1g
Kulhydrat, total13.1g
   kulhydrat, tilgængelig13.1g
   tilsat sukker12g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4g
Vand54.3g

Vitaminer
A-vitamin3.3RE
   Retinol3.3μg
D-vitamin6.3μg
   D3 cholecalciferol6.3μg
K-vitamin0μg
Folat1.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na900mg
Kalium, K72mg
Calcium, Ca18.9mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P51mg
Jern, Fe0.86mg
Kobber, Cu0.075mg
Zink, Zn0.34mg
Jod, I13μg
Mangan, Mn0.047mg
Selen, Se8μg

Kulhydrater
Fructose0.7g
Glucose0.8g
Lactose0g
Saccharose12.8g
Sukkerarter, ialt14.3g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.5g
C16:01.8g
C18:00.5g
C20:00.2g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.3g
C18:1, n-97.5g
C18:1, n-70.3g
C20:1, n-110.9g
C22:1, n-90g
C22:1, n-111.2g
C24:1, n-90.1g
C18:2, n-64.5g
C18:3, n-31.4g
C18:4, n-30.2g
C20:5, n-30.4g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.6g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede3g
Sum monoumættede10.5g
Sum polyumættede7.1g
Sum n-3 fedtsyrer2.6g
Sum n-6 fedtsyrer4.5g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0911