'; ?> Frølår, dybfrost - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Bløddyr

Frølår, dybfrost

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total96.1 %
   Fedt, total3.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi290kJ
Protein, total16.4g
   total-N2.6g
Fedt, total0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand82g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   ß-caroten0μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.14mg
B2-vitamin, riboflavin0.25mg
Niacin3.9NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag2.7mg
B6-vitamin1.2mg
C-vitamin5mg

Mineraler
Natrium, Na55mg
Kalium, K310mg
Calcium, Ca18mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P147mg
Jern, Fe1.5mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0909