'; ?> Brisling (sardin), i tomat, konserves - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Brisling (sardin), i tomat, konserves

Sprattus sprattus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.4 %
   Fedt, total69.6 %
   Kulhydrat, total1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi857kJ
Protein, total15.1g
   total-N2.4g
Fedt, total16g
   mættede fedtsyrer4.5g
   monoumætt. fedtsyrer5.9g
   polyumætt. fedtsyrer3.6g
Kulhydrat, total0.5g
   kulhydrat, tilgængelig0.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.4g
Vand66g

Vitaminer
A-vitamin18RE
   Retinol18μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin12μg
E-vitamin2.3aTE
   alfa-tokoferol2.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin5.63NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag2.33mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.7mg
Biotin4μg
Folat16μg
B12-vitamin7.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na461mg
Kalium, K376mg
Calcium, Ca400mg
Magnesium, Mg37mg
Phosphor, P350mg
Jern, Fe2.4mg
Kobber, Cu0.24mg
Zink, Zn2.8mg
Jod, I25μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.5g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.787g
C15:00.079g
C16:03.44g
C18:00.234g
C16:1, n-71.55g
C18:1, n-93.84g
C20:1, n-110.285g
C22:1, n-90.234g
C18:2, n-60.188g
C18:3, n-30.234g
C20:4, n-60.318g
C20:5, n-31.39g
C22:6, n-31.51g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.54g
Sum monoumættede5.9g
Sum polyumættede3.64g
Sum n-3 fedtsyrer3.13g
Sum n-6 fedtsyrer0.506g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol38mg

Aminosyrer
Isoleucin730mg
Leucin1100mg
Lysin1300mg
Methionin440mg
Cystin65mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin580mg
Threonin650mg
Tryptofan140mg
Valin870mg
Arginin850mg
Histidin510mg
Alanin890mg
Asparaginsyre1400mg
Glutaminsyre1700mg
Glycin770mg
Prolin560mg
Serin600mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0906