'; ?> Brisling (ansjovis), marineret, konserves - Forside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Brisling (ansjovis), marineret, konserves

Sprattus sprattus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.5 %
   Fedt, total55.4 %
   Kulhydrat, total19.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi879kJ
Protein, total13.4g
   total-N2.1g
Fedt, total13g
   mættede fedtsyrer3.9g
   monoumætt. fedtsyrer5g
   polyumætt. fedtsyrer3.1g
Kulhydrat, total10g
   kulhydrat, tilgængelig10g
   tilsat sukker10g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske9.6g
Vand53g

Vitaminer
A-vitamin390RE
   Retinol390μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin14μg
E-vitamin2.31aTE
   alfa-tokoferol2.31mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.006mg
B2-vitamin, riboflavin0.12mg
Niacin3.43NE
   niacin1.1mg
   tryptofans bidrag2.33mg
B6-vitamin0.175mg
Folat16μg
B12-vitamin3.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na3606mg
Kalium, K165mg
Calcium, Ca145mg
Magnesium, Mg18.3mg
Phosphor, P210mg
Jern, Fe1.8mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn3.4mg
Jod, I30μg
Mangan, Mn0.1mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se20μg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00.119g
C14:00.921g
C15:00.108g
C16:02.39g
C18:00.323g
C16:1, n-70.957g
C18:1, n-92.39g
C20:1, n-110.585g
C22:1, n-91.08g
C18:2, n-60.299g
C20:4, n-60.371g
C20:5, n-31.11g
C22:6, n-31.31g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.86g
Sum monoumættede5.01g
Sum polyumættede3.1g
Sum n-3 fedtsyrer2.42g
Sum n-6 fedtsyrer0.67g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol38mg

Aminosyrer
Isoleucin710mg
Leucin1100mg
Lysin1100mg
Methionin410mg
Cystin43mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin490mg
Threonin560mg
Tryptofan140mg
Valin790mg
Arginin710mg
Histidin300mg
Alanin770mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin790mg
Prolin540mg
Serin520mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0904