'; ?> Fennikel, knold, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Fennikel, knold, rå

Foeniculum vulgare (Miller) var. azoricum
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total20.4 %
   Fedt, total6.5 %
   Kulhydrat, total73 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 7%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi98kJ
Protein, total1.4g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
Kulhydrat, total5g
   kulhydrat, tilgængelig3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2g
Alkohol0g
Aske1g
Vand93.8g

Vitaminer
A-vitamin11.7RE
   Retinol0μg
   ß-caroten140μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.11mg
Niacin0.6NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.4mg
B6-vitamin0.059mg
Folat30μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin9mg
   L-ascorbinsyre9mg

Mineraler
Natrium, Na27mg
Kalium, K395mg
Calcium, Ca30.2mg
Magnesium, Mg11mg
Phosphor, P38.8mg
Jern, Fe0.32mg
Zink, Zn0.22mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni34μg

Kulhydrater
Fructose1g
Glucose1.1g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt2.1g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0853