'; ?> Miso, sojapasta - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Miso, sojapasta

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total23.7 %
   Fedt, total23.2 %
   Kulhydrat, total53.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi700kJ
Protein, total10.5g
   total-N1.7g
Fedt, total4.6g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total23.5g
   kulhydrat, tilgængelig18.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.4g
Alkohol0g
Aske8.4g
Vand53g

Vitaminer
A-vitamin2RE
   Retinol0μg
   ß-caroten24μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.06mg
B2-vitamin, riboflavin0.1mg
Niacin2.4NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag2.1mg
B12-vitamin0μg

Mineraler
Natrium, Na2950mg
Kalium, K335mg
Calcium, Ca68mg
Phosphor, P310mg
Jern, Fe1.7mg

Kulhydrater
Sum mættede0g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0840