'; ?> Kartoffel, gammel (februar - juni), rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Kartoffel, gammel (februar - juni), rå

Solanum tuberosum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.4 %
   Fedt, total3.2 %
   Kulhydrat, total86.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi345kJ
Protein, total2.2g
   total-N0.4g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total18.2g
   kulhydrat, tilgængelig16.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.4g
Alkohol0g
Aske1g
Vand78.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.55NE
   tryptofans bidrag0.55mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin9mg

Mineraler
C16:00.048g
C18:00.009g
C16:1, n-70.005g
C18:1, n-90.009g
C18:2, n-60.072g
C18:3, n-30.096g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.058g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.168g
Sum n-3 fedtsyrer0.096g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin81mg
Leucin120mg
Lysin130mg
Methionin30mg
Cystin18mg
Phenylalanin88mg
Tyrosin42mg
Threonin74mg
Tryptofan33mg
Valin130mg
Arginin92mg
Histidin39mg
Alanin77mg
Asparaginsyre470mg
Glutaminsyre290mg
Glycin63mg
Prolin77mg
Serin77mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0821