'; ?> Kartoffel, ny (maj til september), rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Kartoffel, ny (maj til september), rå

Solanum tuberosum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.2 %
   Fedt, total3.4 %
   Kulhydrat, total87.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi322kJ
Protein, total1.8g
   total-N0.3g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total17.2g
   kulhydrat, tilgængelig15.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.3g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand79.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.45NE
   tryptofans bidrag0.45mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin22mg

Mineraler
C16:00.048g
C18:00.009g
C16:1, n-70.005g
C18:1, n-90.009g
C18:2, n-60.072g
C18:3, n-30.096g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.058g
Sum monoumættede0.014g
Sum polyumættede0.168g
Sum n-3 fedtsyrer0.096g
Sum n-6 fedtsyrer0.072g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin66mg
Leucin98mg
Lysin100mg
Methionin24mg
Cystin15mg
Phenylalanin72mg
Tyrosin35mg
Threonin60mg
Tryptofan27mg
Valin110mg
Arginin75mg
Histidin32mg
Alanin63mg
Asparaginsyre380mg
Glutaminsyre240mg
Glycin52mg
Prolin63mg
Serin63mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0819