'; ?> Salat, Radicchio rosso, rå - Forside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Salat, Radicchio rosso, rå

Chichorium intybus L. var. foliosum
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.3 %
   Fedt, total10.2 %
   Kulhydrat, total68.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 11%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi103kJ
Protein, total1.4g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total4.5g
   kulhydrat, tilgængelig3.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand93.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.016mg
B2-vitamin, riboflavin0.028mg
Niacin0.672NE
   niacin0.255mg
   tryptofans bidrag0.417mg
B6-vitamin0.057mg
Pantothensyre0.269mg
Folat60μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin8mg
   L-ascorbinsyre8mg

Mineraler
Natrium, Na22mg
Kalium, K302mg
Calcium, Ca19mg
Magnesium, Mg13mg
Phosphor, P40mg
Jern, Fe0.57mg
Kobber, Cu0.341mg
Zink, Zn0.62mg
Mangan, Mn0.138mg

Kulhydrater
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.003g
C16:00.052g
C18:00.003g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.005g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.094g
C18:3, n-30.016g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.059g
Sum monoumættede0.005g
Sum polyumættede0.111g
Sum n-3 fedtsyrer0.016g
Sum n-6 fedtsyrer0.094g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin85mg
Leucin62mg
Lysin55mg
Methionin8mg
Phenylalanin34mg
Threonin39mg
Tryptofan25mg
Valin64mg
Arginin110mg
Histidin25mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0673